AK PARTİ SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLERDE MUSTAFA YEL YENİDEN GÖREVLENDİRİLDİ

SİYASET 09.05.2021 - 13:05, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

AK PARTİ SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLERDE MUSTAFA YEL YENİDEN GÖREVLENDİRİLDİ

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa YEL, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine yeniden seçildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Tokat Milletvekili Özlem ZENGİN’in yaptığı açıklamayla; 6 ismin Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkan Yardımcılığı görevine getirildiği ve bu isimler arasında Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa YEL’in de bulunduğu duyuruldu. Milletvekilimiz Mustafa YEL  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sosyal Politikalar  Başkanı ve Adana Milletvekili Jülide SARIEROĞLU’nun AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığını yürüttüğü bir önceki dönemde de aynı görevde bulunmuştu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milletvekilimiz YEL “AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak yeniden bizlere görev tevdi eden  Sn. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘a ve Başkanımız Sn. Özlem ZENGİN’e teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. AK Partimize. Ülkemize ve Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa YEL, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine yeniden seçildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Tokat Milletvekili Özlem ZENGİN’in yaptığı açıklamayla; 6 ismin Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkan Yardımcılığı görevine getirildiği ve bu isimler arasında Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa YEL’in de bulunduğu duyuruldu.
Milletvekilimiz Mustafa YEL  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sosyal Politikalar  Başkanı ve Adana Milletvekili Jülide SARIEROĞLU’nun AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığını yürüttüğü bir önceki dönemde de aynı görevde bulunmuştu.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milletvekilimiz YEL “AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak yeniden bizlere görev tevdi eden  Sn. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘a ve Başkanımız Sn. Özlem ZENGİN’e teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. AK Partimize. Ülkemize ve Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.