">

ALİ DERELİ’NİN İKİNCİ TEKLİSİ “ HAK EDECEK MİSİN” MÜZİKSEVERLER İLE BULUŞTU

MAGAZİN 02.03.2021 - 19:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ALİ DERELİ’NİN İKİNCİ TEKLİSİ “ HAK EDECEK MİSİN” MÜZİKSEVERLER İLE BULUŞTU

Ali Dereli, oyunculuğunun yanı sıra  müzikle olan  bağını hiç koparmadı. Aşk-ı Memnu, Arka Sokaklar, Küçük Kadınlar dizilerinde izleyicilere merhaba dedi.  Son dönemde reyting rekorları kıran Yemin dizisinde  “ Zafer” karakterini canlandırarak izleyenlerin büyük beğenisini alarak hayran kitlesini arttırdı.   Ali Dereli , ilk teklisi  Mum ile  müzik sektörüne güzel bir giriş yapmış ve  müzisyen kimliği ile adından söz ettirmişti. Şimdi ikinci teklisi “ HAK EDECEK MİSİN “ isimli çalışmasıyla da tekrar sevenlerine merhaba diyor.   Ali Dereli’nin , Hak Edecek misin adlı çalışmasının sözleri  Oğuzhan Coşkun’a , müziği Tansel Doğanay’a aittir .   Kayıtları,  Ont Music Network  Center’da  tamamlanan  şarkının düzenlemesi Tansel Doğanay tarafından yapılmıştır. Hak Edecek misin’in klibi , Raifcan Sözer ve Emre Doğan işbirliği ile eğlenceli bir hikaye ile kurgulanmıştır. Aşağıdaki linkten şarkımızın ,  MP3 ve wav halini indirebilirsiniz.   22 Ocak Cuma  günü tüm  dijital platformlarda yerini alan  Hak Edecek misin’ini dinlerken herkesin kendinden bir şey bulacağına eminiz.   Müzik hayatınızdan hiç eksik olmasın    Ali Dereli -  “ HAK EDECEK MİSİN “ ini tüm dijital platformlardan dinlemek için ;   Tüm Platformlar   Klip :  Ali Dereli - Hak Edecek misin

Ali Dereli, oyunculuğunun yanı sıra  müzikle olan  bağını hiç koparmadı. Aşk-ı Memnu, Arka Sokaklar, Küçük Kadınlar dizilerinde izleyicilere merhaba dedi.  Son dönemde reyting rekorları kıran Yemin dizisinde  “ Zafer” karakterini canlandırarak izleyenlerin büyük beğenisini alarak hayran kitlesini arttırdı.

 

Ali Dereli , ilk teklisi  Mum ile  müzik sektörüne güzel bir giriş yapmış ve  müzisyen kimliği ile adından söz ettirmişti. Şimdi ikinci teklisi “ HAK EDECEK MİSİN “ isimli çalışmasıyla da tekrar sevenlerine merhaba diyor.

 

Ali Dereli’nin , Hak Edecek misin adlı çalışmasının sözleri  Oğuzhan Coşkun’a , müziği Tansel Doğanay’a aittir .

 

Kayıtları,  Ont Music Network  Center’da  tamamlanan  şarkının düzenlemesi Tansel Doğanay tarafından yapılmıştır. Hak Edecek misin’in klibi , Raifcan Sözer ve Emre Doğan işbirliği ile eğlenceli bir hikaye ile kurgulanmıştır.

Aşağıdaki linkten şarkımızın ,  MP3 ve wav halini indirebilirsiniz.

 

22 Ocak Cuma  günü tüm  dijital platformlarda yerini alan  Hak Edecek misin’ini dinlerken herkesin kendinden bir şey bulacağına eminiz.

 

Müzik hayatınızdan hiç eksik olmasın


 
 Ali Dereli -  “ HAK EDECEK MİSİN “ ini tüm dijital platformlardan dinlemek için ;

 

Tüm Platformlar

 

Klip :  Ali Dereli - Hak Edecek misin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.