ALİ ÖZEN SEÇİMDEN GALİP AYRILDI

EKONOMİ 04.07.2021 - 10:53, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ALİ ÖZEN SEÇİMDEN GALİP AYRILDI

Saray Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu bugün saat 11.00’da Saray Restaurant’ta gerçekleştirildi. Zaman zaman ufak gerginliklerin yaşandığı Genel Kurul’da seçimler açık oylama ile yapıldı. Üyelerin tamamına yakınının desteğini alan Ali Özen, 4’üncü defa Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi. Divan Heyetinin Ali Özen’in güdümünde hareket ettiğini ve üyeleri konuşturmadığını ifade eden Cem Bayraktar, seçime gölge düştüğünü söyledi.   Yaptığı konuşmasında her zaman esnafın arkasında olduklarını belirten Özen, “Altı buçuk milyon lira şuanda paramız var. Biz yönetime geldiğimizde eksideydi. Ama biz bunun daha da üstüne koyacağız ” dedi. Özen’in ” kooperatife gelip de Ali Özen ve yönetimine istediğini yaptıramayan yok ” ifadesinden sonra bazı esnaflar Özen’e karşı itirazlarını dile getirdiler.

Saray Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu bugün saat 11.00’da Saray Restaurant’ta gerçekleştirildi. Zaman zaman ufak gerginliklerin yaşandığı Genel Kurul’da seçimler açık oylama ile yapıldı. Üyelerin tamamına yakınının desteğini alan Ali Özen, 4’üncü defa Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi. Divan Heyetinin Ali Özen’in güdümünde hareket ettiğini ve üyeleri konuşturmadığını ifade eden Cem Bayraktar, seçime gölge düştüğünü söyledi.

 

Yaptığı konuşmasında her zaman esnafın arkasında olduklarını belirten Özen, “Altı buçuk milyon lira şuanda paramız var. Biz yönetime geldiğimizde eksideydi. Ama biz bunun daha da üstüne koyacağız ” dedi. Özen’in ” kooperatife gelip de Ali Özen ve yönetimine istediğini yaptıramayan yok ” ifadesinden sonra bazı esnaflar Özen’e karşı itirazlarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.