ALLIIŞIK MAHALLESİNDEKİ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞA HASTA YATAĞI YARDIMINDA BULUNULDU

MALKARA 15.02.2021 - 20:27, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ALLIIŞIK MAHALLESİNDEKİ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞA HASTA YATAĞI YARDIMINDA BULUNULDU

Malkara Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Birimi tarafından Allıışık Mahallesindeki ihtiyaç sahibi hemşehrimize hasta yatağı hediye edildi. Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük vatandaşlarımızın her daim yanlarında olduklarını belirtip, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileterek hasta yatağını teslim etti. İhtiyaç sahibi vatandaş ve ailesi ise göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük’e ve kendisi aracılığıyla Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür edip memnuniyetlerini belirttiler.

Malkara Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Birimi tarafından Allıışık Mahallesindeki ihtiyaç sahibi hemşehrimize hasta yatağı hediye edildi.

Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük vatandaşlarımızın her daim yanlarında olduklarını belirtip, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileterek hasta yatağını teslim etti.

İhtiyaç sahibi vatandaş ve ailesi ise göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük’e ve kendisi aracılığıyla Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür edip memnuniyetlerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.