Aycan Gündüz, Cüneyt Yüksel' in Açığını Yakaladı

SİYASET 17.01.2022 - 20:18, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Aycan Gündüz, Cüneyt Yüksel' in Açığını Yakaladı

CHP’li belediyelere sağlanan kaynaklar konusunda; “devletin ayrımcılık” yaptığına ilişkin iddiaları değerlendirirken; “Belki bir iki milyonluk incik, boncuk olabilir. O da benim il başkanlığımda, geçmiş tarihte bakanlarla ilişkimden” diye konuşarak, AKP’nin devleti ahbap çavuş ilişkisiyle yönettiğini, vatandaştan toplanan vergilerin kafaya göre, kanunsuz bir şekilde, adeta padişahın cülus bahşişi gibi dağıtıldığını itiraf etti.  VERGİ VERMEDE 8, KAMU YATIRIMI DÖNÜŞÜNDE İLK 30 BİLE DEĞİL Cüneyt Yüksel’e sormak isteriz; Bakanlarla nasıl bir ahbap çavuş ilişkin var da, o bakanlar sana ekstradan para gönderebiliyor? Senin Türkiye Cumhuriyeti’nin diğer ilçelerindeki belediye başkanlarından ne farkın var? Kanunlarda açık ve net belirtilmiş olmasına rağmen, belediyelere gönderilen paralar da bakanlıklarca nasıl bir oynama yapılabiliyor? Bu paraların ne kadarı hemşehrilerimiz için harcandı? Bu paralardan siyasi rant İçin harcanan miktar ne kadar?  İlimiz vergi vermede 8. SIRADA yer alırken, 2002 yılından günümüze kadar devletten aldığı yatırımlar sıralamasında ülke genelinde İLK 30’a bile girememiştir. Buradan anlaşılıyor ki Sayın Yüksel ancak incik boncukla yetinmiş ki AKP Zihniyeti ilimizin paralarını beşeri ilişkileri daha verimli olan AKP’lilere göndermiş.  Yüksel'den çam devirmeye devam;"Çingene gibi demeyim de!" Cüneyt Yüksel, bakanlıklardan aldığını iddia ettiği paraları anlatırken, “kapılarına gidip, abi bana şunu ver, abi bana bunu ver çingene gibi” demek suretiyle Roman vatandaşlarımızı aşağılama cüretini de göstermiş, adeta sergilediği aymazlığına tüy dikmiştir.  Yüksel’e hatırlatmak isteriz. Süleymanpaşadaki hemşerilerimizin oylarıyla o koltuğa oturdun. Seni seçen hemşerilerimiz günü geldiğinde seni ve şakşakçılarını sandığa gömmeyi de bilecektir. Seni o bakan abilerin bile kurtaramayacak.  Geliyor Gelmekte Olan! Aycan GÜNDÜZ  CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı

CHP’li belediyelere sağlanan kaynaklar konusunda; “devletin ayrımcılık” yaptığına ilişkin iddiaları değerlendirirken; “Belki bir iki milyonluk incik, boncuk olabilir. O da benim il başkanlığımda, geçmiş tarihte bakanlarla ilişkimden” diye konuşarak, AKP’nin devleti ahbap çavuş ilişkisiyle yönettiğini, vatandaştan toplanan vergilerin kafaya göre, kanunsuz bir şekilde, adeta padişahın cülus bahşişi gibi dağıtıldığını itiraf etti. 

VERGİ VERMEDE 8, KAMU YATIRIMI DÖNÜŞÜNDE İLK 30 BİLE DEĞİL

Cüneyt Yüksel’e sormak isteriz; Bakanlarla nasıl bir ahbap çavuş ilişkin var da, o bakanlar sana ekstradan para gönderebiliyor? Senin Türkiye Cumhuriyeti’nin diğer ilçelerindeki belediye başkanlarından ne farkın var? Kanunlarda açık ve net belirtilmiş olmasına rağmen, belediyelere gönderilen paralar da bakanlıklarca nasıl bir oynama yapılabiliyor? Bu paraların ne kadarı hemşehrilerimiz için harcandı? Bu paralardan siyasi rant İçin harcanan miktar ne kadar? 

İlimiz vergi vermede 8. SIRADA yer alırken, 2002 yılından günümüze kadar devletten aldığı yatırımlar sıralamasında ülke genelinde İLK 30’a bile girememiştir. Buradan anlaşılıyor ki Sayın Yüksel ancak incik boncukla yetinmiş ki AKP Zihniyeti ilimizin paralarını beşeri ilişkileri daha verimli olan AKP’lilere göndermiş. 

Yüksel'den çam devirmeye devam;"Çingene gibi demeyim de!"

Cüneyt Yüksel, bakanlıklardan aldığını iddia ettiği paraları anlatırken, “kapılarına gidip, abi bana şunu ver, abi bana bunu ver çingene gibi” demek suretiyle Roman vatandaşlarımızı aşağılama cüretini de göstermiş, adeta sergilediği aymazlığına tüy dikmiştir. 

Yüksel’e hatırlatmak isteriz. Süleymanpaşadaki hemşerilerimizin oylarıyla o koltuğa oturdun. Seni seçen hemşerilerimiz günü geldiğinde seni ve şakşakçılarını sandığa gömmeyi de bilecektir. Seni o bakan abilerin bile kurtaramayacak. 

Geliyor Gelmekte Olan!

Aycan GÜNDÜZ 
CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.