Barbaros dizisine yeni bomba transferler

DİZİLER 21.05.2021 - 22:47, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Barbaros dizisine yeni bomba transferler

Engin Altan Düzyatan'ın TRT1'de yayımlanacak Barbaroslar dizisine iki yeni oyuncu daha katıldı. Efsane bir kadroyla büyük bütçeli bir iş geliyor.
Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından TRT1 ekranlarına Engin Altan Düzyatan, Barbaros dizisiyle dönüyor. Merakla beklenen dizinin hazırlıkları ise tam gaz devam ediyor. TRT1 bu dizi için oldukça büyük bir bütçe ayırdı. Barbaros dizisinin denizlerde geçen bir öyküye hayat vermesi nedeniyle gemiler inşa edildi. Gemi inşalarının maliyeti ise oldukça tuzlu.  Gemiler platoda, özel bir ekip tarafından inşa ediliyor. Yapılan gemilerin görselleri geçtiğimiz günlerde basında gösterildi.  Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra ekranda olmayan Engin Altan Düzyatan, Barbaros dizisi ile yeniden ekranlarda yerini alacak. Ayrıca Barbaros dizisinde Sen Anlat Karadeniz dizisinden tanınan Ulaş Tuna Astepe olduğu da belirtildi. Oyuncu uzun zamandır ekranlarda görülmedi.  Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin beraber verdikleri pozlar Barbaros dizisinde iki oyuncunun da rol aldığı ve yapım firmasında bir arada oldukları biliniyor. Kadrosu merak edilen diziye iki isim daha katıldığı öğrenildi. Denizlerin fatihi olarak isimlendirilen Barbaros Hayreddin Paşa ile kardeşi Oruc Reis'i konu alan ve bunu ekrana yansıtan dizide yer alacak iki isim belli oldu. Bunlardan birisi Yetkin Dikinciler ve diğeri ise Caner Topçu dizi ekibine katıldı. Katılan isimlerle birlikte dizide 4 ana karakter belirlenmiş oldu. Dizide Yetkin Dikinciler İshak'ı Caner Topçu'da Barbaros Hayreddin ile Oruç Reis'in kardeşi İlyas'a hayat verecek. Engin Altan Düzyatan Barbaros Hayreddin Paşa'ya Ulaş Tuna Astepe ise Oruç Reis'e hayat verecek. Es Film imzalı Barbaros dizisi Eylül ayında izleyiciler ile buluşması planlanıyor. Dizide yer alan 4 oyuncu ve dizi için özel tasarlanan platodaki gemilerde poz vererek resim çekilmeyi ihmal etmediler. Barbaros için dönemi anlatan kostümler, dekorlar ayarlanıyor.     Çekim teknikleri, efektlerle proje şimdiden dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yapacağı senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ile Oğuz Ayaz tarafından kaleme alıyor.  
Engin Altan Düzyatan'ın TRT1'de yayımlanacak Barbaroslar dizisine iki yeni oyuncu daha katıldı. Efsane bir kadroyla büyük bütçeli bir iş geliyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından TRT1 ekranlarına Engin Altan Düzyatan, Barbaros dizisiyle dönüyor. Merakla beklenen dizinin hazırlıkları ise tam gaz devam ediyor. TRT1 bu dizi için oldukça büyük bir bütçe ayırdı. Barbaros dizisinin denizlerde geçen bir öyküye hayat vermesi nedeniyle gemiler inşa edildi.

Engin Altan Düzyatan'ın Barbaros dizisine yeni bomba transferler kadro efsane

Gemi inşalarının maliyeti ise oldukça tuzlu.  Gemiler platoda, özel bir ekip tarafından inşa ediliyor. Yapılan gemilerin görselleri geçtiğimiz günlerde basında gösterildi. 

Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra ekranda olmayan Engin Altan Düzyatan, Barbaros dizisi ile yeniden ekranlarda yerini alacak.

Engin Altan Düzyatan'ın Barbaros dizisine yeni bomba transferler kadro efsane

Ayrıca Barbaros dizisinde Sen Anlat Karadeniz dizisinden tanınan Ulaş Tuna Astepe olduğu da belirtildi. Oyuncu uzun zamandır ekranlarda görülmedi. 

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin beraber verdikleri pozlar Barbaros dizisinde iki oyuncunun da rol aldığı ve yapım firmasında bir arada oldukları biliniyor.

Engin Altan Düzyatan'ın Barbaros dizisine yeni bomba transferler kadro efsane

Kadrosu merak edilen diziye iki isim daha katıldığı öğrenildi. Denizlerin fatihi olarak isimlendirilen Barbaros Hayreddin Paşa ile kardeşi Oruc Reis'i konu alan ve bunu ekrana yansıtan dizide yer alacak iki isim belli oldu. Bunlardan birisi Yetkin Dikinciler ve diğeri ise Caner Topçu dizi ekibine katıldı.
Katılan isimlerle birlikte dizide 4 ana karakter belirlenmiş oldu. Dizide Yetkin Dikinciler İshak'ı Caner Topçu'da Barbaros Hayreddin ile Oruç Reis'in kardeşi İlyas'a hayat verecek. Engin Altan Düzyatan Barbaros Hayreddin Paşa'ya Ulaş Tuna Astepe ise Oruç Reis'e hayat verecek.
Es Film imzalı Barbaros dizisi Eylül ayında izleyiciler ile buluşması planlanıyor. Dizide yer alan 4 oyuncu ve dizi için özel tasarlanan platodaki gemilerde poz vererek resim çekilmeyi ihmal etmediler. Barbaros için dönemi anlatan kostümler, dekorlar ayarlanıyor.
Engin Altan Düzyatan'ın Barbaros dizisine yeni bomba transferler kadro efsane
 
 
Çekim teknikleri, efektlerle proje şimdiden dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yapacağı senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ile Oğuz Ayaz tarafından kaleme alıyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.