BAŞKAN ALBAYRAK, KAPAKLI'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

KAPAKLI 05.05.2021 - 12:55, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BAŞKAN ALBAYRAK, KAPAKLI'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.  Kapaklı ilçesi Erbay Caddesinde TESKİ'nin tamamladığı alt yapı çalışmaları sonrasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Albayrak, "(SSB) Beton asfalt çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp caddemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için özveri ile çalışmaya devam ediyoruz. Caddenin asfalt çalışmaları sonrasında gerçekleştirilecek kaldırım çalışmaları ile birlikte elektrik direkleri ile aydınlatma çalışmalarıda tamamlanacaktır. Sürdürülen ve tamamlanan çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz. Tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

Kapaklı ilçesi Erbay Caddesinde TESKİ'nin tamamladığı alt yapı çalışmaları sonrasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Albayrak, "(SSB) Beton asfalt çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp caddemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için özveri ile çalışmaya devam ediyoruz. Caddenin asfalt çalışmaları sonrasında gerçekleştirilecek kaldırım çalışmaları ile birlikte elektrik direkleri ile aydınlatma çalışmalarıda tamamlanacaktır. Sürdürülen ve tamamlanan çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz. Tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.