BAŞKAN ALBAYRAK YAĞIŞTAN ETKİLENEN BÖLGELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BÜYÜKŞEHİR 02.02.2021 - 15:36, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BAŞKAN ALBAYRAK YAĞIŞTAN ETKİLENEN BÖLGELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, pazartesi günü akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Kadir Albayrak, yoğun yağış ile birlikte dere taşkınlarının yaşandığı Hayrabolu İlçesine bağlı Kadriye, Karapürçek ve Kabahöyük Mahalleleri ile Malkara İlçesine bağlı Karacagür Mahallesi, köprünün yıkıldığı Davuteli Mahallesinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, yürütülen çalışmalar ile ilgili kendilerine bilgi verdi. "EKİPLERİMİZ OLAYLARA İVEDİLİKLE MÜDAHALE ETMİŞTİR" İncelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ ekiplerimiz gece boyunca vatandaşlarımızın yanında olarak olaylara ivedilikle müdahale etmiştir. Tüm hemşerilerime sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim." dedi.  

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, pazartesi günü akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, yoğun yağış ile birlikte dere taşkınlarının yaşandığı Hayrabolu İlçesine bağlı Kadriye, Karapürçek ve Kabahöyük Mahalleleri ile Malkara İlçesine bağlı Karacagür Mahallesi, köprünün yıkıldığı Davuteli Mahallesinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, yürütülen çalışmalar ile ilgili kendilerine bilgi verdi.

"EKİPLERİMİZ OLAYLARA İVEDİLİKLE MÜDAHALE ETMİŞTİR"

İncelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ ekiplerimiz gece boyunca vatandaşlarımızın yanında olarak olaylara ivedilikle müdahale etmiştir. Tüm hemşerilerime sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim." dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.