Başkan Hikmet Ata: Haberler gerçeği yansıtmıyor

MARMARA EREĞLİSİ 17.01.2022 - 20:05, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Başkan Hikmet Ata: Haberler gerçeği yansıtmıyor

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, kendisine 1 yıl 6 ay hapis cezası verilmesi istemiyle iddianame hazırlandığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Belediye Başkanı Ata, bahse konu şikâyet ile ilgili atılı suçun işlendiğine ilişkin iddia sahibi dışında yeterli şüphe oluşturacak delil bulunmaması üzerine konuya ilişkin "Kamu adına kovuşturmaya yer yoktur" yönünde hüküm verildiğini söyledi. 7 Ocak 2021 tarihinde verilen kararın şüpheli ve müştekilere tebliğ edildiğini ifade eden Ata, "Haberler gerçeği yansıtmıyor. Eğer buna benzer haberler yapılmaya devam ederse ben de gerekirse adli mercilere başvurmak zorunda kalacağım" dedi. Ata, boş işlerle uğraşmak yerine Marmara Ereğlisi ve Tekirdağ halkı için çalışmak istediğini sözlerine ekledi.  

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, kendisine 1 yıl 6 ay hapis cezası verilmesi istemiyle iddianame hazırlandığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Belediye Başkanı Ata, bahse konu şikâyet ile ilgili atılı suçun işlendiğine ilişkin iddia sahibi dışında yeterli şüphe oluşturacak delil bulunmaması üzerine konuya ilişkin "Kamu adına kovuşturmaya yer yoktur" yönünde hüküm verildiğini söyledi. 7 Ocak 2021 tarihinde verilen kararın şüpheli ve müştekilere tebliğ edildiğini ifade eden Ata, "Haberler gerçeği yansıtmıyor. Eğer buna benzer haberler yapılmaya devam ederse ben de gerekirse adli mercilere başvurmak zorunda kalacağım" dedi. Ata, boş işlerle uğraşmak yerine Marmara Ereğlisi ve Tekirdağ halkı için çalışmak istediğini sözlerine ekledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.