BAŞKAN YÜKSEL'DEN TEKİRDAĞ BASIN VE MEDYAYA ANKARA GEZİSİ

SÜLEYMANPAŞA 31.10.2021 - 11:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BAŞKAN YÜKSEL'DEN TEKİRDAĞ BASIN VE MEDYAYA ANKARA GEZİSİ

ANITKABİR, ULUCANLAR VE ANADOLU MEDENİYETLER MÜZESİ ZİYARET EDİLDİ
Süleymanpaşa Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına Özel Anıtkabir gezisi düzenledi Süleymanpaşa belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet bayramı için İl ve ilçelerde görev yapan basin mensuplarına 2 gün suren Anitkabir ve TBBM gezi Programi duzenledi.   Ziyaret programi Anitkabir ziyareti ile başladı. Daha sonra basın mensupları Ankara şehir turuna katıldılar.  Gezi çerçevesinde Tekirdağ'da görev yapan basın mensuplarını TBMM Başkanı Mustafa ŞENTOP TBBM Başkanlığı Konutunda ağırladı. Basın mensupları ayrıca Anadolu Medeniyetler Müzesi, Ulucanlar Cezaevi, Hamamönü, Mehmet Akif Ersoy evi ( Taccettin Dergahı ) ve Ankara kalesinide ziyaret etti. Programa Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL,  Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste GÜNGÖR Süleymanpaşa ve ilçelerdeki basın mensupları katıldı.    
ANITKABİR, ULUCANLAR VE ANADOLU MEDENİYETLER MÜZESİ ZİYARET EDİLDİ

Süleymanpaşa Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına Özel Anıtkabir gezisi düzenledi

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, anıt ve açık hava görseli olabilir

Süleymanpaşa belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet bayramı için İl ve ilçelerde görev yapan basin mensuplarına 2 gün suren Anitkabir ve TBBM gezi Programi duzenledi.

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Ziyaret programi Anitkabir ziyareti ile başladı. Daha sonra basın mensupları Ankara şehir turuna katıldılar.  Gezi çerçevesinde Tekirdağ'da görev yapan basın mensuplarını TBMM Başkanı Mustafa ŞENTOP TBBM Başkanlığı Konutunda ağırladı.

Bir iç mekan görseli olabilir

Bir iç mekan görseli olabilir

Basın mensupları ayrıca Anadolu Medeniyetler Müzesi, Ulucanlar Cezaevi, Hamamönü, Mehmet Akif Ersoy evi ( Taccettin Dergahı ) ve Ankara kalesinide ziyaret etti. Programa Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL,  Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste GÜNGÖR Süleymanpaşa ve ilçelerdeki basın mensupları katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.