Başkan Yüksel Esnaf İçin Meclisi Olağan Üstü Topluyor.

SÜLEYMANPAŞA 10.05.2021 - 14:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Başkan Yüksel Esnaf İçin Meclisi Olağan Üstü Topluyor.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Olağan Üstü Toplanıyor! Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe ve İl Hıfzıssıhha kurullarından aldığı izinle siyasi gruplara olağan üstü toplantı için çağrı yaptı. Tek gündemle toplanacak olan Belediye Meclisi, pandeminin başladığı gündem buyana hiç işyerini açamayan veya sadece kısa süre açıp kapatmak durumunda kalan kahvehane, kıraathane vb. küçük esnafa bayram üstü nakdi destek verebilmek için toplanacak.
Süleymanpaşa Belediye Meclisi Olağan Üstü Toplanıyor!
Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe ve İl Hıfzıssıhha kurullarından aldığı izinle siyasi gruplara olağan üstü toplantı için çağrı yaptı.
Tek gündemle toplanacak olan Belediye Meclisi, pandeminin başladığı gündem buyana hiç işyerini açamayan veya sadece kısa süre açıp kapatmak durumunda kalan kahvehane, kıraathane vb. küçük esnafa bayram üstü nakdi destek verebilmek için toplanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.