BOĞULAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

ASAYİŞ 05.07.2021 - 21:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BOĞULAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

TEKİRDAĞ'da denize giren Hüsamettin Aydoğan (16), ailesinin gözü önünde boğuldu.   Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinden ailesiyle birlikte Tekirdağ'a gelen Hüsamettin Aydoğan, Kumbağ'da serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra suda çırpınan Aydoğan'ın boğulma tehlikesi geçirdiğini fark edenler, güçlükle kıyıya çıkardı. Yoğun su yutan Aydoğan'a ilk müdahale olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne götürüldü.  Aydoğan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti . Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.   kaynak.çorludahaber

TEKİRDAĞ'da denize giren Hüsamettin Aydoğan (16), ailesinin gözü önünde boğuldu.

 

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinden ailesiyle birlikte Tekirdağ'a gelen Hüsamettin Aydoğan, Kumbağ'da serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra suda çırpınan Aydoğan'ın boğulma tehlikesi geçirdiğini fark edenler, güçlükle kıyıya çıkardı. Yoğun su yutan Aydoğan'a ilk müdahale olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne götürüldü.  Aydoğan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti . Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

kaynak.çorludahaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.