BÜYÜKŞEHİR'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ

EĞİTİM 25.11.2021 - 19:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BÜYÜKŞEHİR'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ

Eğitim alanında en fazla yatırım yapan yerel yönetim kurumlarının başında gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Nazende Türk Müzik Topluluğu Derneği iş birliğiyle 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel konser düzenlendi. Şefliğini Salih Demirci'nin üstlendiği konserde birbirinden güzel şarkılar koro halinde öğretmenler için seslendirildi. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren konserde eğitimciler ve tüm katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Düzenlenen konser programı ile ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Sevgi, emek ve şefkatle çocuklarımızı ve gençlerimizi eğiten ve hayata hazırlayan öğretmenlerimiz, çağdaş, aydınlık ve mutlu yarınlarımızın mimarlarıdırlar. Böylesine anlamlı bir günde öğretmenlerimiz için konser organizasyonu düzenledik. Bu duygu ve düşüncelerle tüm eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevlerinin başında şehit olan ve ebediyete göç eden tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum." dedi.

Eğitim alanında en fazla yatırım yapan yerel yönetim kurumlarının başında gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Nazende Türk Müzik Topluluğu Derneği iş birliğiyle 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel konser düzenlendi.

Şefliğini Salih Demirci'nin üstlendiği konserde birbirinden güzel şarkılar koro halinde öğretmenler için seslendirildi.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren konserde eğitimciler ve tüm katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Düzenlenen konser programı ile ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Sevgi, emek ve şefkatle çocuklarımızı ve gençlerimizi eğiten ve hayata hazırlayan öğretmenlerimiz, çağdaş, aydınlık ve mutlu yarınlarımızın mimarlarıdırlar. Böylesine anlamlı bir günde öğretmenlerimiz için konser organizasyonu düzenledik. Bu duygu ve düşüncelerle tüm eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevlerinin başında şehit olan ve ebediyete göç eden tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.