BÜYÜKŞEHİR'DEN BÜYÜKYONCALI MAHALLESİ'NE ÇEVRE DOSTU YOL

BÜYÜKŞEHİR 01.04.2021 - 13:27, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BÜYÜKŞEHİR'DEN BÜYÜKYONCALI MAHALLESİ'NE ÇEVRE DOSTU YOL

İl genelinde yol yapım ve onarım faaliyetlerini titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı Mahallesi'nde silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım çalışmaları yürütülüyor. Ekipler, bu kapsamda TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladı. Toplam uzunlukları 2 bin 400 metre olan caddelerdeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. "Çalışmalarımızı Kısa Süre İçerisinde Tamamlamayı Hedefliyoruz" Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İl genelinde 2021 yılı faaliyet programımız ile halkımızın talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükyoncalı Mahallemizin Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde petrol türevi içermemesi nedeniyle çevre dostu yol olarak da bilinen silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 

İl genelinde yol yapım ve onarım faaliyetlerini titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı Mahallesi'nde silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım çalışmaları yürütülüyor. Ekipler, bu kapsamda TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladı. Toplam uzunlukları 2 bin 400 metre olan caddelerdeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

"Çalışmalarımızı Kısa Süre İçerisinde Tamamlamayı Hedefliyoruz"

Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İl genelinde 2021 yılı faaliyet programımız ile halkımızın talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükyoncalı Mahallemizin Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde petrol türevi içermemesi nedeniyle çevre dostu yol olarak da bilinen silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.