BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA KAR MESAİSİNDE

BÜYÜKŞEHİR 12.01.2022 - 19:53, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA KAR MESAİSİNDE

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, sabah saatlerinde başlayan ve etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla harekete geçti ve il genelinde tüm ilçelerde yoğun kar mesaisine devam ediyor. Yoğun kar yağışı dolayısıyla kapanma noktasına gelen yollar, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için, büyükşehir ekiplerinin kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışmaları sonucunda kullanıma hazır hale getiriliyor.  Başkan Albayrak: "Ekiplerimiz İl Genelinde Yoğun Kar Mesaisini Sürdürüyor" Ekiplerin, aniden başlayan ve il genelinde etkili olan kar yağışı ile birlikte kar mesaisine başladıklarını dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kar ve buzla mücadelede gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, "9 adet tuzlama aparatlı kar küreme kamyonu, 3 adet kar küreme bıçaklı kamyon, 15 adet grayder, 11 adet bekoloder, 3 adet loder lastik tekerlekli yükleyici ve 101 personel ile yolların kapanmaması için bir taraftan kar temizleme faaliyetini yürütürken, diğer taraftan da buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor" dedi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, sabah saatlerinde başlayan ve etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla harekete geçti ve il genelinde tüm ilçelerde yoğun kar mesaisine devam ediyor.

Yoğun kar yağışı dolayısıyla kapanma noktasına gelen yollar, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için, büyükşehir ekiplerinin kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışmaları sonucunda kullanıma hazır hale getiriliyor. 

Başkan Albayrak: "Ekiplerimiz İl Genelinde Yoğun Kar Mesaisini Sürdürüyor"

Ekiplerin, aniden başlayan ve il genelinde etkili olan kar yağışı ile birlikte kar mesaisine başladıklarını dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kar ve buzla mücadelede gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, "9 adet tuzlama aparatlı kar küreme kamyonu, 3 adet kar küreme bıçaklı kamyon, 15 adet grayder, 11 adet bekoloder, 3 adet loder lastik tekerlekli yükleyici ve 101 personel ile yolların kapanmaması için bir taraftan kar temizleme faaliyetini yürütürken, diğer taraftan da buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.