BÜYÜKŞEHİR ZORLU KIŞ ŞARTLARINDA SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADI

BÜYÜKŞEHİR 12.01.2022 - 20:02, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BÜYÜKŞEHİR ZORLU KIŞ ŞARTLARINDA SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADI

Zorlu kış şartları ve yoğun kar yağışı dolayısıyla il genelinde tüm ilçelerde vatandaşların mağdur olmaması ve olumsuz bir durum yaşanmaması için gerekli tedbirleri alan ve özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından zorlu kış şartları ve kar yağışı dolayısıyla gıda bulmakta zorlanan sokak hayvanları için kentin farklı noktalarında kuru mama ile besleme yapıldı. Başkan Albayrak: "Zorlu kış şartlarında can dostlarımızı unutmamız mümkün değil" Dışarıda zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarına yem ve mama desteğinde bulunduklarını belirten Başkan Albayrak  "Zorlu kış şartlarında can dostlarımızı unutmamız mümkün değil. Kış şartlarının çetin geçtiği dönemlerde ağırlıklı olarak sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelerde besleme çalışması yapıyoruz. Yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarının beslenmesine yönelik çalışmaları önemsiyoruz. Besleme çalışmalarımıza destek veren duyarlı vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman can dostlarımızın yanındayız"  dedi.

Zorlu kış şartları ve yoğun kar yağışı dolayısıyla il genelinde tüm ilçelerde vatandaşların mağdur olmaması ve olumsuz bir durum yaşanmaması için gerekli tedbirleri alan ve özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından zorlu kış şartları ve kar yağışı dolayısıyla gıda bulmakta zorlanan sokak hayvanları için kentin farklı noktalarında kuru mama ile besleme yapıldı.

Başkan Albayrak: "Zorlu kış şartlarında can dostlarımızı unutmamız mümkün değil"

Dışarıda zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarına yem ve mama desteğinde bulunduklarını belirten Başkan Albayrak  "Zorlu kış şartlarında can dostlarımızı unutmamız mümkün değil. Kış şartlarının çetin geçtiği dönemlerde ağırlıklı olarak sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelerde besleme çalışması yapıyoruz. Yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarının beslenmesine yönelik çalışmaları önemsiyoruz. Besleme çalışmalarımıza destek veren duyarlı vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman can dostlarımızın yanındayız"  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.