Çanakçı Köy Misafirhanesi açılış töreni ile hizmete girdi

SÜLEYMANPAŞA 21.10.2021 - 19:49, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Çanakçı Köy Misafirhanesi açılış töreni ile hizmete girdi

Çanakçı Köy Misafirhanesi açılış töreni ile hizmete girdi Süleymanpaşa Belediyesi, kırsal mahallelerde yatırım, proje ve hizmetlerini birer birer hayata geçirmeye devam ediyor. Çanakçı Mahallesi’nde sıfırdan inşa edilen Köy Misafirhanesi, Tekirdağ protokolünün önemli isimlerinin katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra Çanakçı Mahallesi Muhtarı Şevki Ürkmez, kürsüye gelerek konuşmasını yaptı. Protokol mensuplarını selamlayan Ürkmez, Süleymanpaşa Belediyesine mahallelerine yaptıkları yatırım için teşekkür etti. YÜKSEL: “KIRSAL MAHALLELERİMİZİN KAMU BİNALARI YENİLENDİ” Ürkmez’in ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel konuşmasını gerçekleştirdi. Yüksel, kırsal mahallelerin neredeyse tamamındaki muhtarlık binaları, imamevleri, köy kahvehaneleri gibi kamusal alanlar ve binaların tadilattan geçirildiğini ifade ederek bazı kırsal mahallelerde ise kullanılamayacak durumda bulunan kamu binalarının sıfırdan yapıldığını kaydetti. Yüksel, “Kendi köyüm olan Çanakçı Mahallesi’nde inşa ettiğimiz Misafirhane, sıfırdan yaptığımız dört binadan sonuncusuydu. Şu anda bu binamızı da hizmete kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz burada sadece kaba inşaatı ihale ettik. Binanın çevre düzenlemesi ve diğer tüm işçilik, belediye kadrolarımız tarafından gerçekleştirildi. Burada çok fazla emek var. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çanakçı Mahallemize hayırlı uğurlu olsun,” diye konuştu. VALİ YILDIRIM’DAN TEŞEKKÜR Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel’in ardından ise Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım son konuşmayı yaptı. Yıldırım, Süleymanpaşa Belediyesinin artık mazide kalmış bir geleneği, köy misafirhanelerini yaşattığını ifade ederek Türk misafirperverlik kültürünü gelecek nesillere taşıyan bu hizmeti için Başkan Yüksel ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. SUCUK EKMEK İKRAM EDİLDİ Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimi ve misafirhanenin gezilmesi ile açılış töreni sona erdi. Açılış töreninde katılımcılara sucuk ekmek ikramı yapıldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, AK Parti 22. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Koçer, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Emre Güngör, Tekirdağ Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Süleymanpaşa Meclis Üyesi Ali Rıza Eti, Belediye Meclis Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, Çanakçı Muhtarı Şevki Ürkmez, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile mahalle sakinleri de hazır bulundu.

Çanakçı Köy Misafirhanesi açılış töreni ile hizmete girdi

Süleymanpaşa Belediyesi, kırsal mahallelerde yatırım, proje ve hizmetlerini birer birer hayata geçirmeye devam ediyor. Çanakçı Mahallesi’nde sıfırdan inşa edilen Köy Misafirhanesi, Tekirdağ protokolünün önemli isimlerinin katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra Çanakçı Mahallesi Muhtarı Şevki Ürkmez, kürsüye gelerek konuşmasını yaptı. Protokol mensuplarını selamlayan Ürkmez, Süleymanpaşa Belediyesine mahallelerine yaptıkları yatırım için teşekkür etti.

YÜKSEL: “KIRSAL MAHALLELERİMİZİN KAMU BİNALARI YENİLENDİ”

Ürkmez’in ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel konuşmasını gerçekleştirdi. Yüksel, kırsal mahallelerin neredeyse tamamındaki muhtarlık binaları, imamevleri, köy kahvehaneleri gibi kamusal alanlar ve binaların tadilattan geçirildiğini ifade ederek bazı kırsal mahallelerde ise kullanılamayacak durumda bulunan kamu binalarının sıfırdan yapıldığını kaydetti. Yüksel, “Kendi köyüm olan Çanakçı Mahallesi’nde inşa ettiğimiz Misafirhane, sıfırdan yaptığımız dört binadan sonuncusuydu. Şu anda bu binamızı da hizmete kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz burada sadece kaba inşaatı ihale ettik. Binanın çevre düzenlemesi ve diğer tüm işçilik, belediye kadrolarımız tarafından gerçekleştirildi. Burada çok fazla emek var. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çanakçı Mahallemize hayırlı uğurlu olsun,” diye konuştu.

VALİ YILDIRIM’DAN TEŞEKKÜR

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel’in ardından ise Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım son konuşmayı yaptı. Yıldırım, Süleymanpaşa Belediyesinin artık mazide kalmış bir geleneği, köy misafirhanelerini yaşattığını ifade ederek Türk misafirperverlik kültürünü gelecek nesillere taşıyan bu hizmeti için Başkan Yüksel ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

SUCUK EKMEK İKRAM EDİLDİ

Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimi ve misafirhanenin gezilmesi ile açılış töreni sona erdi. Açılış töreninde katılımcılara sucuk ekmek ikramı yapıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, AK Parti 22. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Koçer, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Emre Güngör, Tekirdağ Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Süleymanpaşa Meclis Üyesi Ali Rıza Eti, Belediye Meclis Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, Çanakçı Muhtarı Şevki Ürkmez, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile mahalle sakinleri de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.