ÇBSK Kadın Güreş Takımı Başkan Sarıkurt´u Ziyaret Etti

SPOR 17.02.2021 - 14:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÇBSK Kadın Güreş Takımı Başkan Sarıkurt´u Ziyaret Etti

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genç Bayanlar Güreş Takımı şampiyonaların ardından elde ettikleri madalyalar ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret etti. Yıldız ve U15 Yaş Milli Takım Teknik Sorumlusu ve Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Fatih Kobal ve Antrenör Hasan Mert'in çalıştırıcılığını üstlendikleri ÇBSK Kadın Güreş Takımı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u ziyaret etti. Antrenör Kobal ziyarette yaptığı açıklamada ÇBSK Kadın Güreş Takımının önemli başarılara imza attığını ifade ederken, “Gülsüm Bingöl Bulgaristan'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'ndan, Nehir Kayış U-13 Türkiye Şampiyonası'ndan birincilikle döndü. Esma Akkaya Ukrayna'da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda üçüncü, Bulgaristan'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda ikinci oldu. ‘Türkiye Şampiyonası’na Hazırlanıyoruz’ Yine Mevhibe Keskin U-15 Türkiye Şampiyonası'nda ikincilik, Büşra Cengiz U15'te ve Kader Tekin ise U-13'te Türkiye üçüncülüğü derecelerini elde ederek büyük başarılara imza attılar. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Mart ayında ise uzun zamandır hazırlandığımız Türkiye Şampiyonası var. Şampiyonaya 10 güreşçimiz ile katılacağız. Ardından yine mart ayı içinde Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda 8 sporcumuz güreşecek.” dedi. ‘Sizlerle Gurur Duyuyoruz’ Dereceye giren güreşçileri kutlayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ÇBSK Kadın Güreş Takımının başarılarından dolayı gurur duyduğunu belirterek, "Hem ülkemizde hem de yurt dışında önemli başarılara imza attınız. Millî formayı giyerek bayrağımızı göndere taşıdınız. Sizlerle gurur duyuyorum. İnanıyorum ki, Türkiye ve Avrupa'da katılacağınız turnuvalardan da başarıyla dönecek ve göğsümüzü kabartmaya devam edeceksiniz. Başarılar diliyorum." diye konuştu.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genç Bayanlar Güreş Takımı şampiyonaların ardından elde ettikleri madalyalar ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret etti.

Yıldız ve U15 Yaş Milli Takım Teknik Sorumlusu ve Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Fatih Kobal ve Antrenör Hasan Mert'in çalıştırıcılığını üstlendikleri ÇBSK Kadın Güreş Takımı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u ziyaret etti. Antrenör Kobal ziyarette yaptığı açıklamada ÇBSK Kadın Güreş Takımının önemli başarılara imza attığını ifade ederken, “Gülsüm Bingöl Bulgaristan'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'ndan, Nehir Kayış U-13 Türkiye Şampiyonası'ndan birincilikle döndü. Esma Akkaya Ukrayna'da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda üçüncü, Bulgaristan'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda ikinci oldu.

‘Türkiye Şampiyonası’na Hazırlanıyoruz’

Yine Mevhibe Keskin U-15 Türkiye Şampiyonası'nda ikincilik, Büşra Cengiz U15'te ve Kader Tekin ise U-13'te Türkiye üçüncülüğü derecelerini elde ederek büyük başarılara imza attılar. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Mart ayında ise uzun zamandır hazırlandığımız Türkiye Şampiyonası var. Şampiyonaya 10 güreşçimiz ile katılacağız. Ardından yine mart ayı içinde Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda 8 sporcumuz güreşecek.” dedi.

‘Sizlerle Gurur Duyuyoruz’

Dereceye giren güreşçileri kutlayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ÇBSK Kadın Güreş Takımının başarılarından dolayı gurur duyduğunu belirterek, "Hem ülkemizde hem de yurt dışında önemli başarılara imza attınız. Millî formayı giyerek bayrağımızı göndere taşıdınız. Sizlerle gurur duyuyorum. İnanıyorum ki, Türkiye ve Avrupa'da katılacağınız turnuvalardan da başarıyla dönecek ve göğsümüzü kabartmaya devam edeceksiniz. Başarılar diliyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.