CENGİZ GÜNAY' IN RAMAZAN MESAJI

GÜNDEM 12.05.2021 - 16:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

CENGİZ GÜNAY' IN RAMAZAN MESAJI

Tekirdağ TSO Başkanı Günay, “Mutlu, huzurlu ve Sağlıklı bir Ramazan Bayramı diliyorum”
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay Ramazan Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. Mutlu ve huzurlu bir Ramazan Bayramı dileyen Başkan Günay; "Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Rahmet ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. İnsanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı ve etrafındaki herkese el uzattığı bayramlar, bir ve beraber olmanın adıdır. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu Ramazan Bayramı’nı da, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın hem Türk milleti, hem İslam âlemi, hem de insanlık için barış, huzur, refaha vesile olmasını; ülkemiz ve dünya için sağlıklı günlerimizi geri getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Tekirdağ iş dünyası adına üyelerimizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”
Tekirdağ TSO Başkanı Günay, “Mutlu, huzurlu ve Sağlıklı bir Ramazan Bayramı diliyorum”

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay Ramazan Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. Mutlu ve huzurlu bir Ramazan Bayramı dileyen Başkan Günay;

"Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Rahmet ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. İnsanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı ve etrafındaki herkese el uzattığı bayramlar, bir ve beraber olmanın adıdır. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu Ramazan Bayramı’nı da, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın hem Türk milleti, hem İslam âlemi, hem de insanlık için barış, huzur, refaha vesile olmasını; ülkemiz ve dünya için sağlıklı günlerimizi geri getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Tekirdağ iş dünyası adına üyelerimizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.