ÇERKEZKÖY KARLA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÇERKEZKÖY 15.02.2021 - 11:17, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÇERKEZKÖY KARLA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızın olumsuz yönde etkilenmemesi için oluşturulan karla mücadele ekiplerimiz, çalışmalarına 24 saat esasına göre devam ediyor. Bölgemizi etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle kentimiz genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekiplerimiz yine görevinin başındaydı. Zabıta Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz, cadde ve sokaklarımızda ring atarak gerçekleştirdikleri kontroller sonucu önlem alınması ya da olumsuzluk yaşanması muhtemel noktaları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimize bildirdi. Sabah saat 08:00 sularında başlayan kar yağışı öncesinde kentimiz genelinde solüsyon çalışması yapan ekiplerimiz, daha sonra kritik noktalarda tuzlama çalışmalarını sürdürdü. EKİPLERİMİZ 24 SAAT ESASINA GÖRE ÇALIŞIYOR Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri 2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan ekiple şehir merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemeleri için ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ediyor.  

Yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızın olumsuz yönde etkilenmemesi için oluşturulan karla mücadele ekiplerimiz, çalışmalarına 24 saat esasına göre devam ediyor.

Bölgemizi etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle kentimiz genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekiplerimiz yine görevinin başındaydı. Zabıta Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz, cadde ve sokaklarımızda ring atarak gerçekleştirdikleri kontroller sonucu önlem alınması ya da olumsuzluk yaşanması muhtemel noktaları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimize bildirdi. Sabah saat 08:00 sularında başlayan kar yağışı öncesinde kentimiz genelinde solüsyon çalışması yapan ekiplerimiz, daha sonra kritik noktalarda tuzlama çalışmalarını sürdürdü.

EKİPLERİMİZ 24 SAAT ESASINA GÖRE ÇALIŞIYOR

Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri 2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan ekiple şehir merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemeleri için ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.