Çerkezköy’ün sevilen esnaflarından Yusuf Furkan Tezcan hayatını kaybetti.

ÇERKEZKÖY 27.04.2021 - 01:31, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Çerkezköy’ün sevilen esnaflarından Yusuf Furkan Tezcan hayatını kaybetti.

Tekirdağ Çerkezköy-Silivri yolunda bir otomobil, önünde seyir halinde olan kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü, Çerkezköy’ün sevilen esnaflarından Yusuf Furkan Tezcan hayatını kaybetti. Tezcan’ın CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Engin Camcı’nın kayınbiraderi olduğu öğrenildi.
Çerkezköy Bakış’ın haberine göre  Çerkezköy-Silivri yolunda bir otomobil, önünde seyir halinde olan kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.   Kaza, saat 21.15 sıralarında Çerkezköy-Silivri yolu, Büyükçavuşlu yakınlarında meydana geldi.   İstanbul istikametine giden 30 yaşındaki Yusuf Furkan Tezcan yönetimindeki 34 RB 8850 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan Mustafa D. yönetimindeki 61 K 15530 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobil hurda yığınına dönerken, çevredekiler durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.   Gelen sağlık ekipleri şoför mahallinde sıkışan sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza nedeniyle İstanbul istikametinde ise ulaşım tek şeritten sağlandı. Kazayla ilgili jandarmanın başlattığı tahkikat sürüyor. CAMCI’NIN ACI GÜNÜ   Kazada hayatını kaybeden Tezcan’ın CHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı, CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Engin Camcı’nın kayınbiraderi olduğu öğrenildi. Acı haberi alıp olay yerine gelen Camcı ve Tezcan’ın ağabeyi İsmail Tezcan büyük üzüntü yaşadı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da olay yerine gelerek Tezcan ve Camcı ailesine taziyelerini iletti.   Tezcan’ın cenazesi jandarma ve Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Tekirdağ Çerkezköy-Silivri yolunda bir otomobil, önünde seyir halinde olan kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü, Çerkezköy’ün sevilen esnaflarından Yusuf Furkan Tezcan hayatını kaybetti. Tezcan’ın CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Engin Camcı’nın kayınbiraderi olduğu öğrenildi.

Çerkezköy Bakış’ın haberine göre  Çerkezköy-Silivri yolunda bir otomobil, önünde seyir halinde olan kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

 

Kaza, saat 21.15 sıralarında Çerkezköy-Silivri yolu, Büyükçavuşlu yakınlarında meydana geldi.

 

İstanbul istikametine giden 30 yaşındaki Yusuf Furkan Tezcan yönetimindeki 34 RB 8850 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan Mustafa D. yönetimindeki 61 K 15530 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobil hurda yığınına dönerken, çevredekiler durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

 

Gelen sağlık ekipleri şoför mahallinde sıkışan sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza nedeniyle İstanbul istikametinde ise ulaşım tek şeritten sağlandı.
Kazayla ilgili jandarmanın başlattığı tahkikat sürüyor.

CAMCI’NIN ACI GÜNÜ

 

Kazada hayatını kaybeden Tezcan’ın CHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı, CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Engin Camcı’nın kayınbiraderi olduğu öğrenildi. Acı haberi alıp olay yerine gelen Camcı ve Tezcan’ın ağabeyi İsmail Tezcan büyük üzüntü yaşadı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da olay yerine gelerek Tezcan ve Camcı ailesine taziyelerini iletti.

 

Tezcan’ın cenazesi jandarma ve Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.