CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

SİYASET 18.03.2021 - 15:49, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Tekirdağ'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Büyükşehir Binası önünde çiçek takdim ederek karşılayan  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Cumhuriyet değerleri, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu, vatanımıza ve halkımıza hizmet yolunda hak, hukuk ve adalet için el ele, gönül gönüle ve omuz omuza yürümekten onur duyduğum Sayın Genel Başkanımızı Tekirdağ'da görmek bizi çok mutlu etti, bize büyük güç verdi. Genel Başkanımızın ziyaret programı çerçevesinde Balkan Yerel Yönetimler Çalıştayı gerçekleştireceğiz. Sayın Genel Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, tüm Tekirdağ halkının selamlarını iletiyorum. Değerli vatandaşlarımıza hizmet etmenin heyecanı ve Genel Başkanımızdan aldığımız güçle çalışmalarımıza aynı ciddiyet ve kararlılıkla devam edeceğiz" dedi. Tekirdağ'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, "Değerli başkanımız ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi önemli çalışmalara imza atıyor. Biz de bugün ve yarın Tekirdağ'da bazı temaslarda bulunacağız. Balkan Yerel Yönetimler Çalıştayımızı gerçekleştireceğiz. Tekirdağ her geçen gün gelişen önemli kentlerimizden bir tanesi. Bu gelişim ve değişimde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri de önemli bir yer tutuyor. Değerli başkanımıza ve ekibine Tekirdağ'a hizmet yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Albayrak ziyaret anısına Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na bazı hediyeler takdim etti. Ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun, Ordu Milletvekili Seyit Torun, Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, CHP İl Başkanı Şener Saygın ve parti yetkilileri de hazır bulundu.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Tekirdağ'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne de bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Büyükşehir Binası önünde çiçek takdim ederek karşılayan  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Cumhuriyet değerleri, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu, vatanımıza ve halkımıza hizmet yolunda hak, hukuk ve adalet için el ele, gönül gönüle ve omuz omuza yürümekten onur duyduğum Sayın Genel Başkanımızı Tekirdağ'da görmek bizi çok mutlu etti, bize büyük güç verdi. Genel Başkanımızın ziyaret programı çerçevesinde Balkan Yerel Yönetimler Çalıştayı gerçekleştireceğiz. Sayın Genel Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, tüm Tekirdağ halkının selamlarını iletiyorum. Değerli vatandaşlarımıza hizmet etmenin heyecanı ve Genel Başkanımızdan aldığımız güçle çalışmalarımıza aynı ciddiyet ve kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

Tekirdağ'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, "Değerli başkanımız ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi önemli çalışmalara imza atıyor. Biz de bugün ve yarın Tekirdağ'da bazı temaslarda bulunacağız. Balkan Yerel Yönetimler Çalıştayımızı gerçekleştireceğiz. Tekirdağ her geçen gün gelişen önemli kentlerimizden bir tanesi. Bu gelişim ve değişimde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri de önemli bir yer tutuyor. Değerli başkanımıza ve ekibine Tekirdağ'a hizmet yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Albayrak ziyaret anısına Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na bazı hediyeler takdim etti.

Ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun, Ordu Milletvekili Seyit Torun, Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, CHP İl Başkanı Şener Saygın ve parti yetkilileri de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.