ÇORLU BELEDİYESİ BANDO VE KENT ORKESTRASI KURULDU

ÇORLU 02.04.2021 - 19:31, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÇORLU BELEDİYESİ BANDO VE KENT ORKESTRASI KURULDU

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası kuruldu.
Sanata ve sanatçıya her zaman değer ve destek veren Çorlu Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası, vereceği konserlerle Çorlulular’ın kulaklarının pasını silmeye hazırlanıyor. Birbirinden yetenekli genç müzisyenlerden oluşan ve koordinatörlüğünü Doğuş Kop’un üstlendiği Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nda vokal ve gitarda Umut Kaplan, piyanoda Eren Asker, kemanda Bora Doğu, davulda Kadir Yılmaz, klarnette Ramazan Gümüş, flütte Ayça Özenbaş, bas gitarda Burakcan Güneren ve perküsyonda Ömer İşler yer alıyor. Başkan Sarıkurt Müzisyenlerle Bir Araya Geldi Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un oldukça önem verdiği kültür-sanat projelerinden biri olan Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nın genç müzisyenleri, hazırlamış oldukları projeleri Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda Başkan Sarıkurt ve başkan yardımcıları ile paylaştı. Müzik adına, sanat adına yapılan çalışmalardan ve Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nın kurulmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sarıkurt, “Çorlu’muzda sanatı ve sanatçıyı destekliyor, bu alanda sürekli yeni projeler geliştirip tek tek hayata geçirmeye gayret ediyor. Müzik birleştirici, bütünleştirici bir sanat dalı ve her duyumuza hitap ediyor, o sebeple müzikle ilgili her projenin önemli olduğunu düşünüyorum. Çorlu halkı pandemi döneminde pek çok sanat etkinliğinden uzak kaldı. Bizler sanatsever halkımızı sanatla buluşturabilmek için alternatif etkinlikler sunabilmeyi arzu ediyoruz. Önemli günlerde, milli bayramlarda konser verecek bandomuzun ve orkestramızın olması çok önemliydi. Bunu hayata geçiriyor olmaktan hemşehrilerimiz adına mutluluk duyuyorum.  Birbirinden yetenekli genç müzisyen arkadaşlarımızı bundan böyle Çorlu Belediyesi bünyesinde sanat yapacaklar ve Çorlu halkını müzikle buluşturacaklar. Yakın bir zamanda, hazırlıklarımız tamamlanınca Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nın birbirinden güzel şarkılarını dinleyeceğimizi ümit ediyorum. Orkestramızın kurulmasında emeği geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz çalışanlarına da teşekkür ediyorum.” dedi. Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası ilerleyen zamanlarda vereceği konserler için repertuar hazırlıklarına devam ediyor ve Çorlu halkı için sahne alacağı günleri iple çekiyor.
Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası kuruldu.

Sanata ve sanatçıya her zaman değer ve destek veren Çorlu Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası, vereceği konserlerle Çorlulular’ın kulaklarının pasını silmeye hazırlanıyor.

Birbirinden yetenekli genç müzisyenlerden oluşan ve koordinatörlüğünü Doğuş Kop’un üstlendiği Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nda vokal ve gitarda Umut Kaplan, piyanoda Eren Asker, kemanda Bora Doğu, davulda Kadir Yılmaz, klarnette Ramazan Gümüş, flütte Ayça Özenbaş, bas gitarda Burakcan Güneren ve perküsyonda Ömer İşler yer alıyor.

Başkan Sarıkurt Müzisyenlerle Bir Araya Geldi

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un oldukça önem verdiği kültür-sanat projelerinden biri olan Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nın genç müzisyenleri, hazırlamış oldukları projeleri Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda Başkan Sarıkurt ve başkan yardımcıları ile paylaştı.

Müzik adına, sanat adına yapılan çalışmalardan ve Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nın kurulmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sarıkurt, “Çorlu’muzda sanatı ve sanatçıyı destekliyor, bu alanda sürekli yeni projeler geliştirip tek tek hayata geçirmeye gayret ediyor. Müzik birleştirici, bütünleştirici bir sanat dalı ve her duyumuza hitap ediyor, o sebeple müzikle ilgili her projenin önemli olduğunu düşünüyorum. Çorlu halkı pandemi döneminde pek çok sanat etkinliğinden uzak kaldı. Bizler sanatsever halkımızı sanatla buluşturabilmek için alternatif etkinlikler sunabilmeyi arzu ediyoruz. Önemli günlerde, milli bayramlarda konser verecek bandomuzun ve orkestramızın olması çok önemliydi. Bunu hayata geçiriyor olmaktan hemşehrilerimiz adına mutluluk duyuyorum.

 Birbirinden yetenekli genç müzisyen arkadaşlarımızı bundan böyle Çorlu Belediyesi bünyesinde sanat yapacaklar ve Çorlu halkını müzikle buluşturacaklar. Yakın bir zamanda, hazırlıklarımız tamamlanınca Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nın birbirinden güzel şarkılarını dinleyeceğimizi ümit ediyorum. Orkestramızın kurulmasında emeği geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz çalışanlarına da teşekkür ediyorum.” dedi.

Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası ilerleyen zamanlarda vereceği konserler için repertuar hazırlıklarına devam ediyor ve Çorlu halkı için sahne alacağı günleri iple çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.