ÇORLU KARATEPE KATI ATIK ENTEGRE TESİSİ YOLUNUN YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ÇORLU 05.05.2021 - 13:10, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÇORLU KARATEPE KATI ATIK ENTEGRE TESİSİ YOLUNUN YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Tekirdağ il genelinde yol yapım çalışmalarına hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Karatepe Katı Atık Entegre Tesisi yolunun yapım çalışmalarına da başladı. Çorlu İlçesi Karatepe Katı Atık Entegre Tesisi Yolunun yapım çalışmalarını yerinde inceleyen ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çorlu Karatepe Katı Atık Entegre Tesisi Yolunun çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. 2700 metre (SSB) Beton asfalt çalışması gerçekleştireceğimiz ve kısa süre içerisinde bitirmeyi planladığımız yolun şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tekirdağ il genelinde şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz" dedi.

Tekirdağ il genelinde yol yapım çalışmalarına hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Karatepe Katı Atık Entegre Tesisi yolunun yapım çalışmalarına da başladı.

Çorlu İlçesi Karatepe Katı Atık Entegre Tesisi Yolunun yapım çalışmalarını yerinde inceleyen ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çorlu Karatepe Katı Atık Entegre Tesisi Yolunun çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. 2700 metre (SSB) Beton asfalt çalışması gerçekleştireceğimiz ve kısa süre içerisinde bitirmeyi planladığımız yolun şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tekirdağ il genelinde şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.