ÇORLUDA KATLİAM ANNE VE BABASINI ÖLDÜRDÜ

ÇORLU 13.11.2021 - 23:32, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÇORLUDA KATLİAM ANNE VE BABASINI ÖLDÜRDÜ

Çorlu'da anne ve babasını silah ile öldüren genç daha sonra kendisini öldürmeye kalktı. Anne ve babası yaşamını yitirirken A.E.A  ağır yaralandı. Cinnet geçiren ve tartıştığı anne ve babasını öldüren A.E.A güvenlik birimlerince Çorlu Devlet Hastenesine kaldırıldı. Olay yerinde vurulan N.A ve A.A olay yerine gelen sağlık ekiplei tarafından inceleme sonucunda öldükleri anlaşıldı.

Çorlu'da anne ve babasını silah ile öldüren genç daha sonra kendisini öldürmeye kalktı. Anne ve babası yaşamını yitirirken A.E.A  ağır yaralandı.

Cinnet geçiren ve tartıştığı anne ve babasını öldüren A.E.A güvenlik birimlerince Çorlu Devlet Hastenesine kaldırıldı. Olay yerinde vurulan N.A ve A.A olay yerine gelen sağlık ekiplei tarafından inceleme sonucunda öldükleri anlaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.