Cüneyt Yüksel Yapılan Saldırıyı Kınadı

SÜLEYMANPAŞA 29.03.2021 - 09:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Cüneyt Yüksel Yapılan Saldırıyı Kınadı

Yeniçiftlik İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk büstüne yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum! Büyük önderimizin aziz hatırasını hedef alarak, toplumumuzun milli ve manevi değerlerleri üzerinden anarşi yaratmaya çalışanların alçakça saldırıları, geçmişte olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacaktır. Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize kasetedenlerin karşısında daima tek yürek olarak kenetlenen Aziz Milletimiz, Atatürk’ün adını yaşatmaya devam edecektir. Menfur saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişilere, Yüce Türk Adaleti tarafından hak ettikleri cezanın verileceğine inancım sonsuzdur.  
Yeniçiftlik İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk büstüne yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum!
Büyük önderimizin aziz hatırasını hedef alarak, toplumumuzun milli ve manevi değerlerleri üzerinden anarşi yaratmaya çalışanların alçakça saldırıları, geçmişte olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacaktır.
Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize kasetedenlerin karşısında daima tek yürek olarak kenetlenen Aziz Milletimiz, Atatürk’ün adını yaşatmaya devam edecektir.
Menfur saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişilere, Yüce Türk Adaleti tarafından hak ettikleri cezanın verileceğine inancım sonsuzdur.
 
Bir açık hava ve anıt görseli olabilir
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.