Darp Eden 3 Şahıs Tutuklandı

ASAYİŞ 30.12.2021 - 19:48, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Darp Eden 3 Şahıs Tutuklandı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı operasyonla yakalanan şahıslar tutuklandı
Tekirdağ il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne 24.12.2021 günü İlimiz Süleymanpaşa ilçesinde bir müracaatçı şahsın kendisinin 3 şahıs tarafından tehdit edilip alıkonulduğu,darp edildiği ve hesabından zorla para çektirdiklerinin beyanı üzerine hemen tahkikata başlanmıştır. Tesbiti yapılan B.G., Z.K. ve V.Y. İsimli şahıslar, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyon neticesinde ekiplerimizce yakalanmış olup 28.12.2021 günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardır.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı operasyonla yakalanan şahıslar tutuklandı

Tekirdağ il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne 24.12.2021 günü İlimiz Süleymanpaşa ilçesinde bir müracaatçı şahsın kendisinin 3 şahıs tarafından tehdit edilip alıkonulduğu,darp edildiği ve hesabından zorla para çektirdiklerinin beyanı üzerine hemen tahkikata başlanmıştır.

Tesbiti yapılan B.G., Z.K. ve V.Y. İsimli şahıslar,
Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyon neticesinde ekiplerimizce yakalanmış olup 28.12.2021 günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.