DEMOKRAT PARTİ İL DİVANI TOPLANDI

SİYASET 11.03.2021 - 20:34, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

DEMOKRAT PARTİ İL DİVANI TOPLANDI

Genel Başkanlığını Gültekin Uysal'ın Yaptığı Demokrat Partide Tekirdağ'da Hareketli günler yaşanıyor.
7 Ocak 1946'da kurulan, kurulduğu yıl yapılan seçimlerde azınlıkta kalıp 4 yıl sonra yapılan seçimlerde (14 Mayıs 1950'de) 27 yıllık tek parti dönemini sona erdiren, Demokrat Parti Teşkilatları ile birlikte dimdik ayakta. Tekirdağ'da Bugün yapılan İl Divan Toplantısına yüksek katılımın olması gözlerden kaçmadı. Toplantıda Konuşan Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Miran her zaman halkın ve adaletin yanında olduklarının üzerini çizdi. İlçelerdeki teşkilatlamanın hızla devam ettiği Demokrat Parti'de eski Demokratların tekrar partilerine geri dönmeye başlaması gündeme bomba gibi düştü. 1946 dan bugüne dek tek çabalarının ve uğraşlarının Ülkeyi daha demokratik daha çağdaş daha adaletli ve ileriye götürmek olduğunu dile getiren Başkan Miran'a teşkilatlarından tam destek geldi. Büyük bir heyecanın sahne olduğu toplantıda eski demokratların da katılımı partiye büyük bir güç getirmesi bekleniyor. 1950 yılında 27 yıllık tek parti dönemini sona erdirip çok partili seçimleri kazanıp 10 yıl boyunca iktidar olmuş Demokrat Parti siyaset arenasına damga vurmaya hazırlanıyor.
Genel Başkanlığını Gültekin Uysal'ın Yaptığı Demokrat Partide Tekirdağ'da Hareketli günler yaşanıyor.

7 Ocak 1946'da kurulan, kurulduğu yıl yapılan seçimlerde azınlıkta kalıp 4 yıl sonra yapılan seçimlerde (14 Mayıs 1950'de) 27 yıllık tek parti dönemini sona erdiren, Demokrat Parti Teşkilatları ile birlikte dimdik ayakta.

Tekirdağ'da Bugün yapılan İl Divan Toplantısına yüksek katılımın olması gözlerden kaçmadı.

Bir Naci Yildiz dahil 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Toplantıda Konuşan Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Miran her zaman halkın ve adaletin yanında olduklarının üzerini çizdi. İlçelerdeki teşkilatlamanın hızla devam ettiği Demokrat Parti'de eski Demokratların tekrar partilerine geri dönmeye başlaması gündeme bomba gibi düştü.

Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

1946 dan bugüne dek tek çabalarının ve uğraşlarının Ülkeyi daha demokratik daha çağdaş daha adaletli ve ileriye götürmek olduğunu dile getiren Başkan Miran'a teşkilatlarından tam destek geldi.

Bir 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Büyük bir heyecanın sahne olduğu toplantıda eski demokratların da katılımı partiye büyük bir güç getirmesi bekleniyor.

Bir Naci Yildiz dahil 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

1950 yılında 27 yıllık tek parti dönemini sona erdirip çok partili seçimleri kazanıp 10 yıl boyunca iktidar olmuş Demokrat Parti siyaset arenasına damga vurmaya hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.