Dolmuşlara Korona virüsü denetimi

SÜLEYMANPAŞA 24.03.2021 - 18:29, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Dolmuşlara Korona virüsü denetimi

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından dolmuşlarda Korona virüsü salgını ile ilgili alınan tedbirler denetleniyor. Denetlemeler kapsamında dolmuşlarda hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı, maske kullanımı, yolcu sayısı, HES (Hayat Eve Sığar) Kodu kontrolü yapılıp yapılmadığı gibi kontroller gerçekleştiriliyor, şoförlere bilgilendirmede bulunuluyor, uygulamalardaki eksikliklerle ilgili uyarılar yapılıyor. Ayrıca Korona virüsü salgını ile ilgili bilgilendirme afişleri ile uyarı görsellerinin dolmuşların görünen yerlerine asılıp asılmadığı, yolcuların kişisel tedbirlere riayet edip etmediği de kontrol edilerek gerekli ikazlar yapılıyor. Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, her hafta düzenli olarak toplu ulaşım araçlarından olan dolmuşların denetlendiği belirtilerek, vaka sayılarının yeniden artış gösterdiği bugünlerde vatandaşların ve sorumluların salgın tedbirlerine sıkı sıkıya uymaları çağrısında bulunuldu.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından dolmuşlarda Korona virüsü salgını ile ilgili alınan tedbirler denetleniyor.

Denetlemeler kapsamında dolmuşlarda hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı, maske kullanımı, yolcu sayısı, HES (Hayat Eve Sığar) Kodu kontrolü yapılıp yapılmadığı gibi kontroller gerçekleştiriliyor, şoförlere bilgilendirmede bulunuluyor, uygulamalardaki eksikliklerle ilgili uyarılar yapılıyor.

Ayrıca Korona virüsü salgını ile ilgili bilgilendirme afişleri ile uyarı görsellerinin dolmuşların görünen yerlerine asılıp asılmadığı, yolcuların kişisel tedbirlere riayet edip etmediği de kontrol edilerek gerekli ikazlar yapılıyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, her hafta düzenli olarak toplu ulaşım araçlarından olan dolmuşların denetlendiği belirtilerek, vaka sayılarının yeniden artış gösterdiği bugünlerde vatandaşların ve sorumluların salgın tedbirlerine sıkı sıkıya uymaları çağrısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.