Dört kırsal mahalleye konukevi inşa ediliyor

SÜLEYMANPAŞA 07.06.2021 - 16:46, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Dört kırsal mahalleye konukevi inşa ediliyor

Dört kırsal mahalleye konukevi inşa ediliyor Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde gerçekleştirilen yatırım ve hizmetler artarak devam ediyor. Kırsal mahallelerin tamamına yakınında gerçekleştirilen kilit taş, kamu binaları ve ortak kullanım alanlarının tamir, tadilat ve boya-badana işlerinin yanı sıra acil ihtiyaç bulunan dört kırsal mahallede konukevi inşa ediliyor. EKSİKLER MUHTAR BULUŞMALARI İLE TESPİT EDİLİYOR Kırsal mahallelerdeki eksiklikler ve ihtiyaçlar, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtar buluşmaları ile tespit ediliyor. Bu kapsamda, gelen talepler ve yapılan incelemeler sonucunda acil konukevi ihtiyacı bulunan Demirli, Doğrukkaracamurat, Yuva ve Çanakçı Mahallelerinde konukevi inşa edilmesi kararlaştırılmıştı. Vakit kaybetmeden başlatılan çalışmalarla Demirli Mahallesi’nde inşa edilen konukevi son aşamaya getirilirken, diğer üç kırsal mahalledeki çalışmaların da kısa sürede bitirileceği belirtildi. BAŞKAN YÜKSEL DEMİRLİ MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Demirli Mahallesi’nde süren çalışmaları yerinde incelemek üzere mahalleye ziyaret gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı ile birlikte mahalle sakinleri ile fikir alışverişinde bulunarak talep ve beklentileri dinledi, tamamlanmak üzere olan konukevindeki çalışmalara nezaret etti. Yüksel, konukevlerinin önemli bir ihtiyacı karşılayacağına dikkat çekerek, “Kırsal mahallelerimize hak ettikleri yatırım ve hizmetleri belediyemizin imkânları ölçüsünde götürmeye gayret ediyoruz. Dört mahallemizde çok acil olarak konukevi ihtiyacı bulunduğunu tespit ettik ve hemen harekete geçerek bu ihtiyacı gidermek için düğmeye bastık. Demirli, Doğrukkaracamurat, Yuva ve Çanakçı Mahallelerimizde bir imam lojmanı dahi yoktu. Allah’ın izniyle kısa sürede bu dört mahallemize güzel birer konukevi kazandırmış olacağız,” diye konuştu.

Dört kırsal mahalleye konukevi inşa ediliyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde gerçekleştirilen yatırım ve hizmetler artarak devam ediyor. Kırsal mahallelerin tamamına yakınında gerçekleştirilen kilit taş, kamu binaları ve ortak kullanım alanlarının tamir, tadilat ve boya-badana işlerinin yanı sıra acil ihtiyaç bulunan dört kırsal mahallede konukevi inşa ediliyor.

EKSİKLER MUHTAR BULUŞMALARI İLE TESPİT EDİLİYOR

Kırsal mahallelerdeki eksiklikler ve ihtiyaçlar, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtar buluşmaları ile tespit ediliyor. Bu kapsamda, gelen talepler ve yapılan incelemeler sonucunda acil konukevi ihtiyacı bulunan Demirli, Doğrukkaracamurat, Yuva ve Çanakçı Mahallelerinde konukevi inşa edilmesi kararlaştırılmıştı.

Vakit kaybetmeden başlatılan çalışmalarla Demirli Mahallesi’nde inşa edilen konukevi son aşamaya getirilirken, diğer üç kırsal mahalledeki çalışmaların da kısa sürede bitirileceği belirtildi.

BAŞKAN YÜKSEL DEMİRLİ MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Demirli Mahallesi’nde süren çalışmaları yerinde incelemek üzere mahalleye ziyaret gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı ile birlikte mahalle sakinleri ile fikir alışverişinde bulunarak talep ve beklentileri dinledi, tamamlanmak üzere olan konukevindeki çalışmalara nezaret etti.

Yüksel, konukevlerinin önemli bir ihtiyacı karşılayacağına dikkat çekerek, “Kırsal mahallelerimize hak ettikleri yatırım ve hizmetleri belediyemizin imkânları ölçüsünde götürmeye gayret ediyoruz. Dört mahallemizde çok acil olarak konukevi ihtiyacı bulunduğunu tespit ettik ve hemen harekete geçerek bu ihtiyacı gidermek için düğmeye bastık. Demirli, Doğrukkaracamurat, Yuva ve Çanakçı Mahallelerimizde bir imam lojmanı dahi yoktu. Allah’ın izniyle kısa sürede bu dört mahallemize güzel birer konukevi kazandırmış olacağız,” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.