EDİS KAPAKLI'YA GELİYOR

KAPAKLI 26.10.2021 - 21:58, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

EDİS KAPAKLI'YA GELİYOR

  Tekirdağ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için coşkulu bir program hazırlandı. 29 Ekim akşamı Kapaklı Belediye Meydanı’nda yapılacak fener alayı yürüyüşünün ardından Edis konseri var. EDİS TEKİRDAĞ'A GELİYOR Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için coşkulu bir program hazırladı. 29 Ekim akşamı Kapaklı Belediye Meydanı’nda yapılacak fener alayı yürüyüşünün ardından Edis konseri var. KAPAKLI'DA 29 EKİM COŞKUYLA KUTLANACAK Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, her yıl milletçe, coşkuyla, kıvançla, onurla kutlanan en büyük milli bayramımız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ünlü sanatçı Edis'in vereceği konser ile yine coşkuyla kutlayacak   SAAT 19.00'DA FENER ALAYI Saat 19.00'da Kapaklı Belediye Meydanı'nda Fener Alayı gerçekleştirilecek. EDİS TEKİRDAĞ'DA KONSER VERECEK Türk Pop Müziği’nin yeni yakışıklısı olarak ünlenen, çıkış şarkısı ‘Benim Ol’ dışında ‘Olmamış mı?, ‘Vay’ ve son single parçası ‘Dudak’ ile özellikle gençlerden oluşan büyük bir hayran kitlesine sahip olan Edis Görgülü en güzel şarkılarını Tekirdağlılar için seslendirecek.   29 Ekim Cuma günü Kapaklı Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Edis konseri saat 20.00'de başlayacak.   Edis Görgülü Tekirdağ Konseri Yer: Kapaklı Şehir Stadyumu Saat: 20.00 Tarih: 29 Ekim cuma

 

Tekirdağ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için coşkulu bir program hazırlandı. 29 Ekim akşamı Kapaklı Belediye Meydanı’nda yapılacak fener alayı yürüyüşünün ardından Edis konseri var.

EDİS TEKİRDAĞ'A GELİYOR

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için coşkulu bir program hazırladı. 29 Ekim akşamı Kapaklı Belediye Meydanı’nda yapılacak fener alayı yürüyüşünün ardından Edis konseri var.

KAPAKLI'DA 29 EKİM COŞKUYLA KUTLANACAK
Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, her yıl milletçe, coşkuyla, kıvançla, onurla kutlanan en büyük milli bayramımız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ünlü sanatçı Edis'in vereceği konser ile yine coşkuyla kutlayacak

 

SAAT 19.00'DA FENER ALAYI
Saat 19.00'da Kapaklı Belediye Meydanı'nda Fener Alayı gerçekleştirilecek.

EDİS TEKİRDAĞ'DA KONSER VERECEK
Türk Pop Müziği’nin yeni yakışıklısı olarak ünlenen, çıkış şarkısı ‘Benim Ol’ dışında ‘Olmamış mı?, ‘Vay’ ve son single parçası ‘Dudak’ ile özellikle gençlerden oluşan büyük bir hayran kitlesine sahip olan Edis Görgülü en güzel şarkılarını Tekirdağlılar için seslendirecek.

 

29 Ekim Cuma günü Kapaklı Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Edis konseri saat 20.00'de başlayacak.
 
Edis Görgülü Tekirdağ Konseri
Yer: Kapaklı Şehir Stadyumu
Saat: 20.00
Tarih: 29 Ekim cuma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.