Eğitim Birsen’e ilk aday belli oldu

EĞİTİM 24.11.2021 - 19:54, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Eğitim Birsen’e ilk aday belli oldu

Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çakal 2022 Yılında gerçekleştirilecek olan seçimde Eğitim Bir-Sen yönetimine talip olduklarını açıkladı. Eğitimcilerle bir araya gelen Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çakal, “Merhum Mehmet Akif İnan’ın çizdiği çerçevede, Tekirdağ’da, ülkemizde ve tüm dünyada hakkın, adaletin, merhametin, özgürlüklerin gür sesi olmaya devam edeceğiz. 2022 yılında gerçekleştirilecek olan seçimde Eğitim Bir-Sen il yönetimine talibiz inşallah. Bu sorumluluğun altından kalkmak, bunun hakkını vermek, sendikamızı vakti kuşanarak zirveden yeni ufuklara taşımak için bundan sonra hizmetinizde ve emrinizde olmak için adayız. İnsanı ve insan onurunu esas alan özgün bir sendikacılık anlayışını pekiştirmek için adayız. Yeni dönemi birlikte omuzlamak, yeni ufuklara birlikte uzanmak için adayız. Sendikamız geldiği noktadan daha ileriye gidebilecek, daha büyük işler yapabilecek, insanlık için daha faydalı çalışmalara imza atabilecek güçtedir. Bunu birlikte başaracak, kol kola yürüyerek olgunlaştıracağız. İyi günde kötü günde beraber olmak için adayız. Hiçbir eğitim çalışanının kendini yalnız hissetmemesi için adayız. Bu yolda hiçbir arkadaşımız asla yalnız yürümeyecek. Her daim dava arkadaşlarımızın yanında olmak için adayız. Kamu görevlisi arkadaşlarımızın mali, sosyal ve özlük haklarına ilişkin beklentilerini samimiyetle takip etmek için adayız. Güçlü ve demokratik bir ülke için güçlü sivil toplum diyoruz. Sosyal adalet, sosyal haklar ve özgürlükler için adayız” dedi.         Kaynak. Ferhat Akgün

Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çakal 2022 Yılında gerçekleştirilecek olan seçimde Eğitim Bir-Sen yönetimine talip olduklarını açıkladı.

Eğitimcilerle bir araya gelen Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çakal, “Merhum Mehmet Akif İnan’ın çizdiği çerçevede, Tekirdağ’da, ülkemizde ve tüm dünyada hakkın, adaletin, merhametin, özgürlüklerin gür sesi olmaya devam edeceğiz. 2022 yılında gerçekleştirilecek olan seçimde Eğitim Bir-Sen il yönetimine talibiz inşallah. Bu sorumluluğun altından kalkmak, bunun hakkını vermek, sendikamızı vakti kuşanarak zirveden yeni ufuklara taşımak için bundan sonra hizmetinizde ve emrinizde olmak için adayız. İnsanı ve insan onurunu esas alan özgün bir sendikacılık anlayışını pekiştirmek için adayız. Yeni dönemi birlikte omuzlamak, yeni ufuklara birlikte uzanmak için adayız. Sendikamız geldiği noktadan daha ileriye gidebilecek, daha büyük işler yapabilecek, insanlık için daha faydalı çalışmalara imza atabilecek güçtedir. Bunu birlikte başaracak, kol kola yürüyerek olgunlaştıracağız. İyi günde kötü günde beraber olmak için adayız. Hiçbir eğitim çalışanının kendini yalnız hissetmemesi için adayız. Bu yolda hiçbir arkadaşımız asla yalnız yürümeyecek. Her daim dava arkadaşlarımızın yanında olmak için adayız. Kamu görevlisi arkadaşlarımızın mali, sosyal ve özlük haklarına ilişkin beklentilerini samimiyetle takip etmek için adayız. Güçlü ve demokratik bir ülke için güçlü sivil toplum diyoruz. Sosyal adalet, sosyal haklar ve özgürlükler için adayız” dedi.

 

 

 

 

Kaynak. Ferhat Akgün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.