EMEL DEMİREL ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

YAŞAM 11.11.2021 - 20:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

EMEL DEMİREL ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

KİŞİSEL GELİŞİMİN BAŞARILI İSMİNE ÖDÜL
EMEL DEMİREL EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN ARAŞTIRMACI YAZARLIK ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ   Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Moon Life ödül törenin en iyi çıkış yapan araştırmacı yazarlık ödülüne layık görülen Emel Demirel Kişisel Gelişim ve Spritüel ve Yaşam Koçluğu alanında başarı çalışmaları ile adından söz ettiriyor. GEMKAD DERNEĞİ üyesi olan Emel Demirel Nlp, Eft, Sesle Şifalandırma, Reiki ve Bioenerji alanında çalışıyor. Moon Life dergisinde Bilimsel Enerji ve Kadim bilgilrin yer aldığı yazıları kaleme alan Emel Demirel okurları tarafından ilgi ile takip ediliyor.
KİŞİSEL GELİŞİMİN BAŞARILI İSMİNE ÖDÜL

EMEL DEMİREL EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN ARAŞTIRMACI YAZARLIK ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Moon Life ödül törenin en iyi çıkış yapan araştırmacı yazarlık ödülüne layık görülen Emel Demirel Kişisel Gelişim ve Spritüel ve Yaşam Koçluğu alanında başarı çalışmaları ile adından söz ettiriyor.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

GEMKAD DERNEĞİ üyesi olan Emel Demirel Nlp, Eft, Sesle Şifalandırma, Reiki ve Bioenerji alanında çalışıyor.

Moon Life dergisinde Bilimsel Enerji ve Kadim bilgilrin yer aldığı yazıları kaleme alan Emel Demirel okurları tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.