Erdoğan'dan çirkin paylaşımlarla ilgili suç duyurusu

GÜNDEM 03.11.2021 - 19:28, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Erdoğan'dan çirkin paylaşımlarla ilgili suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'da kendisine hakkında #ölmüş etiketiyle ilgili paylaşım yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. EMNİYET İŞLEM BAŞLATMIŞTI Emniyet Genel Müdürlüğü de , Twitter'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastederek ‘ölmüş' etiketiyle paylaşım yapan 30 kişi hakkında işlem başlatıldığını belirtmişti. Emniyetin açıklamasında şu ifadelere yer verilmişti; * Yürütülen sanal devriye faaliyetlerinde kapsamında, Twitter isimli sosyal medya platformu üzerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN kastedilerek #ölmüş hashtagine (etiket) başlatıldığına rastlanılmıştır.* Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir. * Bahse konu hashtag (etiket) altında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a yönelik hakaret, tezvirat, onur ve saygınlığını rencide edici içeriklerin yanı sıra dezenformasyon ve manipülatif niteliğinde paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 30 şahıs tespit edilmiş, haklarında gerekli yasal işlemler/çalışmalar başlatılmıştır. * Yalan, mesnetsiz ve dezenformasyon ihtiva eden paylaşımlar hakkında gerekli çalışmalar yapılarak adli mercilere gönderilmektedir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'da kendisine hakkında #ölmüş etiketiyle ilgili paylaşım yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

EMNİYET İŞLEM BAŞLATMIŞTI

Emniyet Genel Müdürlüğü de , Twitter'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastederek ‘ölmüş' etiketiyle paylaşım yapan 30 kişi hakkında işlem başlatıldığını belirtmişti.

Emniyetin açıklamasında şu ifadelere yer verilmişti;


* Yürütülen sanal devriye faaliyetlerinde kapsamında, Twitter isimli sosyal medya platformu üzerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN kastedilerek #ölmüş hashtagine (etiket) başlatıldığına rastlanılmıştır.* Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.

* Bahse konu hashtag (etiket) altında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a yönelik hakaret, tezvirat, onur ve saygınlığını rencide edici içeriklerin yanı sıra dezenformasyon ve manipülatif niteliğinde paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 30 şahıs tespit edilmiş, haklarında gerekli yasal işlemler/çalışmalar başlatılmıştır.

* Yalan, mesnetsiz ve dezenformasyon ihtiva eden paylaşımlar hakkında gerekli çalışmalar yapılarak adli mercilere gönderilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.