Ergene Belediyesi 25 ton patates dağıtacak

ERGENE 21.03.2021 - 15:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Ergene Belediyesi 25 ton patates dağıtacak

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunan ve her anında vatandaşının yanında olan Ergene Belediyesi'nin, pandemi döneminde de hem üretici hem de tüketiciyi desteklemeye devam ettiğini söyledi.   Hayata geçirdikleri sosyal projelerle dayanışma ağını her geçen gün daha da genişlettiklerini kaydeden Başkan Yüksel, ''Tarımın sürdürülebilir olması için üreticinin desteklenmesi şart. Bu nedenle pandemi şartları nedeniyle zor günler geçiren döktüğü alın terinin karşılığını almakta zorlanan üreticilerimizi desteklemek için doğrudan üreticisinden tedarik edilen tonlarca patatesi Ergene'li hemşerilerimizin aile bütçelerine katkı sağlamak için sokak sokak, kapı kapı dolaşarak evlerine teslim ediyoruz'' şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunan ve her anında vatandaşının yanında olan Ergene Belediyesi'nin, pandemi döneminde de hem üretici hem de tüketiciyi desteklemeye devam ettiğini söyledi.

 

Hayata geçirdikleri sosyal projelerle dayanışma ağını her geçen gün daha da genişlettiklerini kaydeden Başkan Yüksel, ''Tarımın sürdürülebilir olması için üreticinin desteklenmesi şart. Bu nedenle pandemi şartları nedeniyle zor günler geçiren döktüğü alın terinin karşılığını almakta zorlanan üreticilerimizi desteklemek için doğrudan üreticisinden tedarik edilen tonlarca patatesi Ergene'li hemşerilerimizin aile bütçelerine katkı sağlamak için sokak sokak, kapı kapı dolaşarak evlerine teslim ediyoruz'' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.