ERGENE’DE 2020’DE 410 ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ

ERGENE 29.01.2021 - 21:29, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ERGENE’DE 2020’DE 410 ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Ergene’de yeni tip korona virüs salgını ile geçen 2020 yılında Ergene Belediyesi Evlendirme Memurluğunda toplam 410 çiftin nikahı kıyıldı. 2019 yılında 442 nikahın kıyıldığı Ergene’de Covid-19 nikah sayılarını çok da fazla azaltmadı.
Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi ve Ergene’yi de etkisi altına alan yeni tip korona virüs salgını nedeniyle birçok yerde nikahlar ya iptal edildi ya da ertelendi. Ergene Belediyesi gelen talepleri değerlendirerek nikah işlemlerine pandemi kurallarını dikkate alarak devam etti. Ergene’de evlilik heyecanı yaşayan gelin ve damat adayları da pandemi dönemi nedeniyle kısıtlı imkanlar olmasına karşın evlilikten geri adım atmadı ve 2020 yılında da 2019 yılına yakın sayıda bir nikah işlemi gerçekleştirildi.  Pandemi döneminde her alanda vatandaşına hizmet ederek onların hayatını kolaylaştırma adına adımlar atan Ergene Belediyesi nikah işlemlerinde de evlenmek isteyen çiftler ve ailelerine yardımcı olarak kolaylık sağladı. KURALLARA AZAMİ ÖLÇÜDE RİAYET EDİLDİ İçişleri Bakanlığı’nca yayımlanan genelge uyarınca nikahlarda uyulması gereken kurallara azami ölçüde riayet eden Ergene Belediyesi Evlendirme Memurluğu görevlileri Covid- 19 tedbirleri kapsamında nikah işlemlerini büyük bir hassasiyetle gerçekleştirdi. Gelin ve damat ile şahitlere getirilen maske takma zorunluluğun uygun davranan Ergene Belediyesi görevlileri şahitler dışında gelin ve damat tarafının az sayıdaki birinci derece yakınının katılımıyla kısıtlı sayıdaki katılımcı ile nikah akdini tamamladı.
Ergene’de yeni tip korona virüs salgını ile geçen 2020 yılında Ergene Belediyesi Evlendirme Memurluğunda toplam 410 çiftin nikahı kıyıldı. 2019 yılında 442 nikahın kıyıldığı Ergene’de Covid-19 nikah sayılarını çok da fazla azaltmadı.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi ve Ergene’yi de etkisi altına alan yeni tip korona virüs salgını nedeniyle birçok yerde nikahlar ya iptal edildi ya da ertelendi. Ergene Belediyesi gelen talepleri değerlendirerek nikah işlemlerine pandemi kurallarını dikkate alarak devam etti. Ergene’de evlilik heyecanı yaşayan gelin ve damat adayları da pandemi dönemi nedeniyle kısıtlı imkanlar olmasına karşın evlilikten geri adım atmadı ve 2020 yılında da 2019 yılına yakın sayıda bir nikah işlemi gerçekleştirildi. 

Pandemi döneminde her alanda vatandaşına hizmet ederek onların hayatını kolaylaştırma adına adımlar atan Ergene Belediyesi nikah işlemlerinde de evlenmek isteyen çiftler ve ailelerine yardımcı olarak kolaylık sağladı.

KURALLARA AZAMİ ÖLÇÜDE RİAYET EDİLDİ

İçişleri Bakanlığı’nca yayımlanan genelge uyarınca nikahlarda uyulması gereken kurallara azami ölçüde riayet eden Ergene Belediyesi Evlendirme Memurluğu görevlileri Covid- 19 tedbirleri kapsamında nikah işlemlerini büyük bir hassasiyetle gerçekleştirdi.

Gelin ve damat ile şahitlere getirilen maske takma zorunluluğun uygun davranan Ergene Belediyesi görevlileri şahitler dışında gelin ve damat tarafının az sayıdaki birinci derece yakınının katılımıyla kısıtlı sayıdaki katılımcı ile nikah akdini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.