GELECEK PARTİSİNE KATILIMLAR SÜRÜYOR

SİYASET 17.03.2021 - 15:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

GELECEK PARTİSİNE KATILIMLAR SÜRÜYOR

Günden güne teşkilatını büyüten ve kurulduğu 13 Aralık 2019’dan beri yüz bin üye sayısına yaklaşan Gelecek Partisi, teşkilatını genişletmeye devam ediyor. Gelecek Partisi’ne önemli bir katılım da Tekirdağ’da gerçekleşti. Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinin önemli ailelerinden olan Çavuşlar ailesi, Gelecek Partisi’ne katıldığını duyurdu. Tekirdağ İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Recep Nişancı tarafından üyelik işlemleri gerçekleştirilen Çavuşlar ailesi, Gelecek Partisi’ne katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Ayrıca ailenin önde gelenlerinden olan Gülcan Çavuş ise Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atandı. Çavuş, yetki belgesini İl Başkanlığı’nda Recep Nişancı’nın elinden aldı. Kendisine duyulan güven nedeniyle teşekkür eden Gülcan Çavuş, “Eğer kadınları kazanamazsanız siyasette başarılı olamazsınız. Kapaklı’da Gelecek Partisi’ni birinci parti yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Günden güne teşkilatını büyüten ve kurulduğu 13 Aralık 2019’dan beri yüz bin üye sayısına yaklaşan Gelecek Partisi, teşkilatını genişletmeye devam ediyor.

Gelecek Partisi’ne önemli bir katılım da Tekirdağ’da gerçekleşti. Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinin önemli ailelerinden olan Çavuşlar ailesi, Gelecek Partisi’ne katıldığını duyurdu.

Tekirdağ İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Recep Nişancı tarafından üyelik işlemleri gerçekleştirilen Çavuşlar ailesi, Gelecek Partisi’ne katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Ayrıca ailenin önde gelenlerinden olan Gülcan Çavuş ise Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atandı.

Çavuş, yetki belgesini İl Başkanlığı’nda Recep Nişancı’nın elinden aldı. Kendisine duyulan güven nedeniyle teşekkür eden Gülcan Çavuş, “Eğer kadınları kazanamazsanız siyasette başarılı olamazsınız. Kapaklı’da Gelecek Partisi’ni birinci parti yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.