GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI NKÜ REKTÖRÜNÜ ZİYARET ETTİ

SİYASET 16.04.2021 - 20:32, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI NKÜ REKTÖRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Umut TANRINIAN ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Ak Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Hasan KARATEKE, Yunus Emre KALKAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hande ÖZTÜRK, Kağan Can KUTLU, ve Baran Cihan ÜNSAL da bulundu. Başkan Umut TANRINIAN, “Bölgede öncü üniversite olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip etmekteyiz ve çalışmalarınızı her zaman desteklemekteyiz” ifadelerine yer verdi. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, “Geleceğimize yön verecek olan gençlerin iyi bir eğitim alarak hem kendilerini hem de ülkesini ileriye götürebilmeleri bizim öncelikli hedefimizdir” sözlerini kaydetti.
Ak Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Umut TANRINIAN ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Ak Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Hasan KARATEKE, Yunus Emre KALKAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hande ÖZTÜRK, Kağan Can KUTLU, ve Baran Cihan ÜNSAL da bulundu.

Başkan Umut TANRINIAN, “Bölgede öncü üniversite olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip etmekteyiz ve çalışmalarınızı her zaman desteklemekteyiz” ifadelerine yer verdi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, “Geleceğimize yön verecek olan gençlerin iyi bir eğitim alarak hem kendilerini hem de ülkesini ileriye götürebilmeleri bizim öncelikli hedefimizdir” sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.