Gerçek şehitlerimizin ailelerinin yüreğinde! Sende nerede o yürek!

SİYASET 18.07.2021 - 18:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Gerçek şehitlerimizin ailelerinin yüreğinde! Sende nerede o yürek!

CHP Sözcüsü Faik ÖZTRAK’ın: “Erdoğan uçan sarayında konforlu bir şekilde semalarda dolaşırken..." şeklinde ki açıklamasına karşı AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Sayın Mestan Özcan'ın Açıklaması
Gerçek şehitlerimizin ailelerinin yüreğinde! Sende nerede o yürek! Sayın Cumhurbaşkanımızın uçağının rotasını Twitter’da paylaşanların temsilcileri o gece darbeci askerlerin arasından geçip gidip nerede sabahladılar? Dededen babaya, babadan oğula bir elitler zümresinin temsilcileri bu milletin içinden çıkan adamları anlayamaz. Sayın Cumhurbaşkanımız Atatürk Havalimanında sine-i milletle buluşurken, kimler kimlerle buluşuyordu, bu millet çok iyi bilmektedir. Asker üniformalı şerefsizlere şerefiyle karşı çıkamayanlar kalkmış bu milletin liderine laf söyleme hadsizliğine düşmüş. Dededen babaya, babadan oğula bir elitler zümresinin temsilcileri bu milletin içinden çıkan adamları anlayamaz. Hazine bürokratı olmak için bilmem ne kadar yıl devlet hizmetim var masalı okumasın kimse bana! Elit Seçilmiş Ailelerin çocuklarının dışında Recep Tayyip Erdoğan’a kadar kimin evladı o pozisyonlara atanabiliyordu! Cumhuriyet Tarihi, sizin gibi kendini milletten üstün gören kibir heykelleriyle dolu! Çok şükür biz Kasımpaşalı Ahmet Kaptan’ın oğlunun arkasındayız.  Genel Başkanı Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine sığınıp kahve yudumlayarak darbe seyredenlerden edep öğrenecek değiliz! Tiyatro diyecek ama diyemiyor! Milletin tepkisinden korkuyor ama lafı dolaştırıp Milletin Liderine laf atıyor!  “Sensin tiyatro. Olmadık yalanlara inanıp bu yalanlarla kendine mutlu, mesut bir hayat kurabileceğini sanıyorsun. Sahnenin büyüsüne kapılıp gidiyorsun. Oysa orası gerçek değil. Gerçeğin temsili bile değil. Gerçek başka bir yerde.” Gerçek şehitlerimizin ailelerinin yüreğinde! Sende nerede o yürek!
CHP Sözcüsü Faik ÖZTRAK’ın: “Erdoğan uçan sarayında konforlu bir şekilde semalarda dolaşırken..." şeklinde ki açıklamasına karşı AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Sayın Mestan Özcan'ın Açıklaması

Gerçek şehitlerimizin ailelerinin yüreğinde! Sende nerede o yürek!


Sayın Cumhurbaşkanımızın uçağının rotasını Twitter’da paylaşanların temsilcileri o gece darbeci askerlerin arasından geçip gidip nerede sabahladılar?

Dededen babaya, babadan oğula bir elitler zümresinin temsilcileri bu milletin içinden çıkan adamları anlayamaz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Atatürk Havalimanında sine-i milletle buluşurken, kimler kimlerle buluşuyordu, bu millet çok iyi bilmektedir. Asker üniformalı şerefsizlere şerefiyle karşı çıkamayanlar kalkmış bu milletin liderine laf söyleme hadsizliğine düşmüş.

Dededen babaya, babadan oğula bir elitler zümresinin temsilcileri bu milletin içinden çıkan adamları anlayamaz. Hazine bürokratı olmak için bilmem ne kadar yıl devlet hizmetim var masalı okumasın kimse bana! Elit Seçilmiş Ailelerin çocuklarının dışında Recep Tayyip Erdoğan’a kadar kimin evladı o pozisyonlara atanabiliyordu! Cumhuriyet Tarihi, sizin gibi kendini milletten üstün gören kibir heykelleriyle dolu! Çok şükür biz Kasımpaşalı Ahmet Kaptan’ın oğlunun arkasındayız. 

Genel Başkanı Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine sığınıp kahve yudumlayarak darbe seyredenlerden edep öğrenecek değiliz!

Tiyatro diyecek ama diyemiyor! Milletin tepkisinden korkuyor ama lafı dolaştırıp Milletin Liderine laf atıyor!  “Sensin tiyatro. Olmadık yalanlara inanıp bu yalanlarla kendine mutlu, mesut bir hayat kurabileceğini sanıyorsun. Sahnenin büyüsüne kapılıp gidiyorsun. Oysa orası gerçek değil. Gerçeğin temsili bile değil. Gerçek başka bir yerde.” Gerçek şehitlerimizin ailelerinin yüreğinde! Sende nerede o yürek!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.