HAYRABOLU, DÜĞÜNDE KAVGA

HAYRABOLU 22.08.2021 - 13:29, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

HAYRABOLU, DÜĞÜNDE KAVGA

25 yaşındaki Ferdi Alparslan hayatını kaybetti.
Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde düğünde çıkan tartışmada bıçaklanan 25 yaşındaki Ferdi Alparslan hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay gece saat 01:30 sıralarında Hayrabolu ilçesine bağlı kırsal Soylu Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre Ferdi Alparslan’ın ağabeyi T. Alparslan ile E.A (24) arasında düğünde çalan müziğin kesilmesi üzerine tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.A. o esnada kavgayı ayırmakl için evden gelen Ferdi Alparslan’ı belindeki bıçağı çıkartarak karın bölgesinden bıçakladı. Hayrabolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Alparslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra E.A. ilçe jandarma ekipleri tarafından yakalandı. 25 yaşındaki Alparslan’ın bekar olduğu köyünde ailesi ile birlikte koyun yetiştirdiği öğrenildi.   kaynak. Ferhat Akgün Odak Haber
25 yaşındaki Ferdi Alparslan hayatını kaybetti.

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde düğünde çıkan tartışmada bıçaklanan 25 yaşındaki Ferdi Alparslan hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay gece saat 01:30 sıralarında Hayrabolu ilçesine bağlı kırsal Soylu Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre Ferdi Alparslan’ın ağabeyi T. Alparslan ile E.A (24) arasında düğünde çalan müziğin kesilmesi üzerine tartışma başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.A. o esnada kavgayı ayırmakl için evden gelen Ferdi Alparslan’ı belindeki bıçağı çıkartarak karın bölgesinden bıçakladı. Hayrabolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Alparslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra E.A. ilçe jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

25 yaşındaki Alparslan’ın bekar olduğu köyünde ailesi ile birlikte koyun yetiştirdiği öğrenildi.

 

kaynak. Ferhat Akgün Odak Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.