Hayrabolu İlçemizde 12 Derslikli Okul Yaptırılmasına Dair Protokol İmzalandı

HAYRABOLU 27.02.2021 - 14:10, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Hayrabolu İlçemizde 12 Derslikli Okul Yaptırılmasına Dair Protokol İmzalandı

Hayrabolu ilçemizde üretim yapan Kurt Mühendislik Makine San. ve Dahili Tic. Ltd. Şti. tarafından Hayrabolu ilçemizde 12 derslikli okul binası yapılması/yaptırılmasına dair protokol; Vali Aziz Yıldırım, Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, Kurt Mühendislik Makine San. ve Dahili Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kemal Kurt tarafından Valilik Toplantı Salonu’nda imzalandı. Toplantıda konuşan Vali Yıldırım; ”Tekirdağ’da yaşayan çocuklarımızın eğitimine bir katkıda bulunuyorsunuz; sağolun, teşekkür ediyoruz. Devletimiz, her şeyi yapmaya gayret ediyor ama böyle hamiyetperver, hayırsever vatandaşlarımızın da katkıları ve gayretleriyle devletimizin aldığı mesafe artıyor, daha hızlı, daha yaygın hale geliyor. Sizler gibi, hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı katkılar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bunlar bizim inancımıza göre sadaka-i cariye hükmündedir. Yaptığınız hayır sizden sonrada hayır olmaya devam ediyor kainat olduğu müddetçe. Mezun olan çocuklarımızın hepsinin hayrı, inşallah sizin sevap hanenize yazılacak. Allah hayırlı, uğurlu etsin. Allah hayırseverlerimizin sayılarını artırsın.” dedi. Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından protokol imzalandı.    

Hayrabolu ilçemizde üretim yapan Kurt Mühendislik Makine San. ve Dahili Tic. Ltd. Şti. tarafından Hayrabolu ilçemizde 12 derslikli okul binası yapılması/yaptırılmasına dair protokol; Vali Aziz Yıldırım, Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, Kurt Mühendislik Makine San. ve Dahili Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kemal Kurt tarafından Valilik Toplantı Salonu’nda imzalandı.

Toplantıda konuşan Vali Yıldırım; ”Tekirdağ’da yaşayan çocuklarımızın eğitimine bir katkıda bulunuyorsunuz; sağolun, teşekkür ediyoruz. Devletimiz, her şeyi yapmaya gayret ediyor ama böyle hamiyetperver, hayırsever vatandaşlarımızın da katkıları ve gayretleriyle devletimizin aldığı mesafe artıyor, daha hızlı, daha yaygın hale geliyor. Sizler gibi, hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı katkılar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bunlar bizim inancımıza göre sadaka-i cariye hükmündedir. Yaptığınız hayır sizden sonrada hayır olmaya devam ediyor kainat olduğu müddetçe. Mezun olan çocuklarımızın hepsinin hayrı, inşallah sizin sevap hanenize yazılacak. Allah hayırlı, uğurlu etsin. Allah hayırseverlerimizin sayılarını artırsın.” dedi.

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından protokol imzalandı.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.