HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

MARMARA EREĞLİSİ 04.11.2021 - 19:18, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

CHP’li kadınlar çocuklar için çanta dikiyor
Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde Cumhuriyet Halk Partili kadınlar Dünya Çocuk Hakları Günü’nden çocuklara dağıtılmak üzere çanta dikiyor. Renkli çantalar içine Nutuk kitabı ve tohumlar konularak ilçedeki çocuklara dağıtılacak. Cumhuriyet Halk Partisi Marmaraereğlisi İlçe Başkanlığı 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde ilçede yaşayan çocuklara içinde tohum bulunan kalemlerle birlikte Nutuk kitabı yer alan el yapımı çantalardan hediye edilecek. Çantaların dikiminin uzun bir süredir devam ettiğini ifade eden CHP İlçe Başkanı Tolga Çalışkan, “Parti yönetim kurulu ve üye kadınlarımız evlerinde ve parti binamızda çocuklarımız için çanta dikiyor. El yapımı çantaların içine tohumlu kalemle birlikte çocuklar için özel hazırlanmış Nutuk kitabını koyarak çocuklarımıza hediye edeceğiz” dedi.
CHP’li kadınlar çocuklar için çanta dikiyor

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde Cumhuriyet Halk Partili kadınlar Dünya Çocuk Hakları Günü’nden çocuklara dağıtılmak üzere çanta dikiyor. Renkli çantalar içine Nutuk kitabı ve tohumlar konularak ilçedeki çocuklara dağıtılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaraereğlisi İlçe Başkanlığı 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde ilçede yaşayan çocuklara içinde tohum bulunan kalemlerle birlikte Nutuk kitabı yer alan el yapımı çantalardan hediye edilecek.

Çantaların dikiminin uzun bir süredir devam ettiğini ifade eden CHP İlçe Başkanı Tolga Çalışkan, “Parti yönetim kurulu ve üye kadınlarımız evlerinde ve parti binamızda çocuklarımız için çanta dikiyor. El yapımı çantaların içine tohumlu kalemle birlikte çocuklar için özel hazırlanmış Nutuk kitabını koyarak çocuklarımıza hediye edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.