HÜLYA AZİZ'E BAŞARI ÖDÜLÜ

YAŞAM 04.11.2021 - 19:41, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

HÜLYA AZİZ'E BAŞARI ÖDÜLÜ

Trakyada bir ilki yaşatan MEB.Hülya AZİZ Güzellik Okulunun eğitimde göstermiş olduğu başarısı geleneksel MOON LİFE ödülü ile taçlandırıldı. Gazeteci ve dergi sahibi Alper ALP ‘in düzenlemiş olduğu iş dünyası ve sanat camiasının da katıldığı İstanbul Florya da düzenlenen geleneksel Moon Life ödül gecesi galasında eğitim dalında ödüle layık görüldü. Akademi sahibi ve Eğitmen  Hülya AZİZ  ; Başarılarımız artarak devam edecektir. Bu anlamlı ve güzel organizasyonu düzenleyen başta Sayın Alper Alp olmak üzere ve emeği geçen tüm ekibine teşekkür ediyor ve ödülü öğrencilerime ithafen alıyorum. Ayhan Aşandan aldım ödülü İş / spor/ sanat dünyasından bir çok ünlününde bulunduğu gala 02/11/2011 Gecesi gerçekleşti.

Trakyada bir ilki yaşatan MEB.Hülya AZİZ Güzellik Okulunun eğitimde göstermiş olduğu başarısı geleneksel MOON LİFE ödülü ile taçlandırıldı.


Gazeteci ve dergi sahibi Alper ALP ‘in düzenlemiş olduğu iş dünyası ve sanat camiasının da katıldığı İstanbul Florya da düzenlenen geleneksel Moon Life ödül gecesi galasında eğitim dalında ödüle layık görüldü.


Akademi sahibi ve Eğitmen  Hülya AZİZ  ;

Başarılarımız artarak devam edecektir.
Bu anlamlı ve güzel organizasyonu düzenleyen başta Sayın Alper Alp olmak üzere ve emeği geçen tüm ekibine teşekkür ediyor ve ödülü öğrencilerime ithafen alıyorum.
Ayhan Aşandan aldım ödülü İş / spor/ sanat dünyasından bir çok ünlününde bulunduğu gala 02/11/2011 Gecesi gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.