HÜLYA AZİZ'Lİ ''EVDE BAKIMLI KAL KİTABI ÇIKTI''

YAŞAM 18.06.2021 - 23:36, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

HÜLYA AZİZ'Lİ ''EVDE BAKIMLI KAL KİTABI ÇIKTI''

128 uzmanının bir araya gelerek yazdığı Türkiye’de bir ilk olan #evdebakımlı kal kitabı yayınlandı.
128   uzmanın bir araya gelerek yazdığı Türkiye’de bir ilk olan #evdebakımlı kal kitabı yayınlandı. Bir mesleki güç birliği projesinin içinde olmaktan mutluluk duydum…hayata & güzel anılar bırakabilmek dileğiyle…. Güzellik salonlarının kapandığı dönemde Türkiye'nin dört bir yanından güzellik uzmanlarının mesleki birikimlerini aktardığı pratik tariflerle evinizde uygulayabileceğiniz güzellik sırlarını sizlerle paylaşıyoruz.  Her kadının ve elbette bakımlı erkeğin baş ucu kitabı olacağına inandığımız kitabımızı seçkin güzellik salonlarından, www.akademisyen.com internet sitesinden satın alabilirsiniz…. @m.e.b_hulyaaziz_guzellik_kursu Hulyaaziz.com
128 uzmanının bir araya gelerek yazdığı Türkiye’de bir ilk olan #evdebakımlı kal kitabı yayınlandı.

128   uzmanın bir araya gelerek yazdığı Türkiye’de bir ilk olan #evdebakımlı kal kitabı yayınlandı. Bir mesleki güç birliği projesinin içinde olmaktan mutluluk duydum…hayata & güzel anılar bırakabilmek dileğiyle….

Bir Hülya Aziz ve yazı görseli olabilir

Güzellik salonlarının kapandığı dönemde Türkiye'nin dört bir yanından güzellik uzmanlarının mesleki birikimlerini aktardığı pratik tariflerle evinizde uygulayabileceğiniz güzellik sırlarını sizlerle paylaşıyoruz. 

Her kadının ve elbette bakımlı erkeğin baş ucu kitabı olacağına inandığımız kitabımızı seçkin güzellik salonlarından, www.akademisyen.com internet sitesinden satın alabilirsiniz….

@m.e.b_hulyaaziz_guzellik_kursu

Hulyaaziz.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.