İLHAMİ ÖZCAN AYGUN ''TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ''

SİYASET 28.03.2021 - 23:28, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

İLHAMİ ÖZCAN AYGUN ''TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ''

Suçlular bulunana kadar bu olayın peşini bırakmayacağız.
Marmara Ereğlisi'ndeki Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven İlköğretim Okulu'nun yanı sıra Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu ve Opet Anadolu Lisesinde de Atatürk büstüne saldırılar olduğu ortaya çıktı. Anlaşılan o ki örgütlü bir saldırı ile karşı karşıyayız. Saldıranlar kadar onlara cesaret verenler de suçludur. Anlaşılan sadece Atatürk değil, Atatürk'ün ülkemize getirdiği bağımsızlık da birilerini rahatsız ediyor! Takipçisiyiz. Suçlular bulunana kadar bu olayın peşini bırakmayacağız.    
Suçlular bulunana kadar bu olayın peşini bırakmayacağız.
Marmara Ereğlisi'ndeki Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven İlköğretim Okulu'nun yanı sıra Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu ve Opet Anadolu Lisesinde de Atatürk büstüne saldırılar olduğu ortaya çıktı. Anlaşılan o ki
örgütlü bir saldırı ile karşı karşıyayız. Saldıranlar kadar onlara cesaret verenler de suçludur. Anlaşılan sadece Atatürk değil, Atatürk'ün ülkemize getirdiği bağımsızlık da birilerini rahatsız ediyor! Takipçisiyiz. Suçlular bulunana kadar bu olayın peşini bırakmayacağız.
Bir açık hava görseli olabilir
 
Bir açık hava görseli olabilir
 
Bir açık hava görseli olabilir
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.