İlhami Özcan Aygun’un Öğretmenler Günü mesajı

EĞİTİM 24.11.2021 - 19:39, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

İlhami Özcan Aygun’un Öğretmenler Günü mesajı

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN   Ülkemizin kalkınmada sıçrama yapması ancak öğretmenlerimiz ile mümkündür. Türkiye Cumhuriyeti’nin en temel harcı olan öğretmenlerimiz, ülkemizin teminatıdır. Liyakat, iş güvencesi, mesleğe yakışır maaş almak ve 3600 ek gösterge öğretmenlerimizin en temel hakkıdır.  Aydınlık bir gelecek, öğretmenlerimizin vereceği nitelikli eğitim ile mümkün olabilir. Eğitimde standartların yükseltilmesi, bilimsel, teknik ve felsefi altyapının güçlendirilmesi, ülkemizin bekası açısından çok önemlidir. Bu bakımdan eğitim, tarikat güdümünden kurtarılarak, bilimsel, teknolojik ve laik bir yörüngeye oturtulmalıdır. Öğretmenlerimizin Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği koşullara erişmesi temennisiyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.  Dr. İlhami Özcan AYGUN CHP Tekirdağ Milletvekili

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

 

Ülkemizin kalkınmada sıçrama yapması ancak öğretmenlerimiz ile mümkündür. Türkiye Cumhuriyeti’nin en temel harcı olan öğretmenlerimiz, ülkemizin teminatıdır. Liyakat, iş güvencesi, mesleğe yakışır maaş almak ve 3600 ek gösterge öğretmenlerimizin en temel hakkıdır. 
Aydınlık bir gelecek, öğretmenlerimizin vereceği nitelikli eğitim ile mümkün olabilir. Eğitimde standartların yükseltilmesi, bilimsel, teknik ve felsefi altyapının güçlendirilmesi, ülkemizin bekası açısından çok önemlidir. Bu bakımdan eğitim, tarikat güdümünden kurtarılarak, bilimsel, teknolojik ve laik bir yörüngeye oturtulmalıdır.

Öğretmenlerimizin Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği koşullara erişmesi temennisiyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. 


Dr. İlhami Özcan AYGUN
CHP Tekirdağ Milletvekili

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.