İLK YARIDA TEKİRDAĞ OYNADI, GOLÜ BABAESKİ ATTI

SPOR 20.12.2021 - 17:43, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

İLK YARIDA TEKİRDAĞ OYNADI, GOLÜ BABAESKİ ATTI

Tekirdağspor deplasmanda güldü Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden Tekirdağspor, Süleymanpaşa TV’den canlı yayınlanan maçta grubun güçlü temsilcilerinden Babaeskispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sekizinci hafta müsabakalarının oynandığı haftada zorlu rakibi ile karşılaşan Tekirdağspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. İLK YARIDA TEKİRDAĞ OYNADI, GOLÜ BABAESKİ ATTI Babaeskispor’un sahasının tadilatta olması nedeniyle Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Tekirdağspor, ilk 15 dakikada sol kanattan etkili olurken, iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. 16’ncı dakikada ise kontratakla Tekirdağspor kalesine gelen Babaeskispor ilk hücumda golü bulmayı başardı. Serdar Keskin, 35 metreden vurdu, seken top Kaleci Süleyman’ın sağından ağlarla buluştu. İlk yarının geri kalan süresi orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Babaeskisporlu oyuncular sık sık sakatlık geçirerek oyunun durmasına neden oldular. ETKİLİ OYUN İKİNCİ YARIDA MEYVE VERDİ İkinci yarının ilk 20 dakikası da ilk yarıda olduğu gibi orta alanda topa sahip olma mücadelesine sahne oldu. Maç boyunca sol kanadı kullanmakta ısrar eden Tekirdağspor, aradığı golü 67’nci dakikada Osman Atalay ile buldu. Alper Yazıcı soldan ortaladı, Osman kafayla topu ağlara yollayarak skoru dengeledi. Golden 10 dakika sonra yine sol kanattan gelen Tekirdağspor, yine bir kafa golüyle öne geçti. 75’inci dakikada Şenol Yıldırım’ın yaptığı ortaya iyi yükselen Çağrı Tekin, etkili bir kafa vuruşu ile takımının ikinci golünü kaydetti. AVERAJLA İKİNCİLİĞE GERİLEDİ Süleymanpaşa Belediyesi yayın organı olan Süleymanpaşa TV tarafından canlı olarak yayınlanan müsabakanın son 15 dakikasında etkili ataklar geliştiren Babaeskispor bu atakları sonuçlandıramayınca, karşılaşma Tekirdağspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Sarı-siyahlı ekip, lider girdiği haftayı aynı puandaki Çerkezköy 1911’in Uzunköprüspor’u deplasmanda 4-0 yenmesi nedeniyle averaj farkıyla ikinci olarak tamamladı.

Tekirdağspor deplasmanda güldü

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden Tekirdağspor, Süleymanpaşa TV’den canlı yayınlanan maçta grubun güçlü temsilcilerinden Babaeskispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sekizinci hafta müsabakalarının oynandığı haftada zorlu rakibi ile karşılaşan Tekirdağspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

İLK YARIDA TEKİRDAĞ OYNADI, GOLÜ BABAESKİ ATTI

Babaeskispor’un sahasının tadilatta olması nedeniyle Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Tekirdağspor, ilk 15 dakikada sol kanattan etkili olurken, iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. 16’ncı dakikada ise kontratakla Tekirdağspor kalesine gelen Babaeskispor ilk hücumda golü bulmayı başardı. Serdar Keskin, 35 metreden vurdu, seken top Kaleci Süleyman’ın sağından ağlarla buluştu. İlk yarının geri kalan süresi orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Babaeskisporlu oyuncular sık sık sakatlık geçirerek oyunun durmasına neden oldular.

ETKİLİ OYUN İKİNCİ YARIDA MEYVE VERDİ

İkinci yarının ilk 20 dakikası da ilk yarıda olduğu gibi orta alanda topa sahip olma mücadelesine sahne oldu. Maç boyunca sol kanadı kullanmakta ısrar eden Tekirdağspor, aradığı golü 67’nci dakikada Osman Atalay ile buldu. Alper Yazıcı soldan ortaladı, Osman kafayla topu ağlara yollayarak skoru dengeledi. Golden 10 dakika sonra yine sol kanattan gelen Tekirdağspor, yine bir kafa golüyle öne geçti. 75’inci dakikada Şenol Yıldırım’ın yaptığı ortaya iyi yükselen Çağrı Tekin, etkili bir kafa vuruşu ile takımının ikinci golünü kaydetti.

AVERAJLA İKİNCİLİĞE GERİLEDİ

Süleymanpaşa Belediyesi yayın organı olan Süleymanpaşa TV tarafından canlı olarak yayınlanan müsabakanın son 15 dakikasında etkili ataklar geliştiren Babaeskispor bu atakları sonuçlandıramayınca, karşılaşma Tekirdağspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Sarı-siyahlı ekip, lider girdiği haftayı aynı puandaki Çerkezköy 1911’in Uzunköprüspor’u deplasmanda 4-0 yenmesi nedeniyle averaj farkıyla ikinci olarak tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.