İNTİHAR EDEN AİLE HEKİMİ VE KIZININ OTOPSİSİ SONUÇLANDI

GÜNDEM 11.05.2021 - 15:47, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

İNTİHAR EDEN AİLE HEKİMİ VE KIZININ OTOPSİSİ SONUÇLANDI

Ceren Ersoy'un ölüm nedeni belli oldu.
Tekirdağ Süleymanpaşa'da Aile Hekimliği yapan Mustafa Ersoy ve kızı Ceren Ersoy intihar olayı aydınlatılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti. İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından baba ile kızı İstanbul Küçükçekmece'de toprağa verildi. Ceren Ersoy'un yapılan ön otopsisinde darbeye bağlı boyun kırılmasından öldüğü tespit edildi..
Ceren Ersoy'un ölüm nedeni belli oldu.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da Aile Hekimliği yapan Mustafa Ersoy ve kızı Ceren Ersoy intihar olayı aydınlatılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından baba ile kızı İstanbul Küçükçekmece'de toprağa verildi. Ceren Ersoy'un yapılan ön otopsisinde darbeye bağlı boyun kırılmasından öldüğü tespit edildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.