KILIÇDAROĞLU TEKİRDAĞ’A GELİYOR

SİYASET 15.03.2021 - 22:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

KILIÇDAROĞLU TEKİRDAĞ’A GELİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere 18 Mart Perşembe günü Tekirdağ’a geliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 18 Mart tarihinde vatandaşla buluşacak. Büyükşehir belediyesini ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu Perşembe pazarı içindeki CHP il ve İlçe binasını açacak. Daha sonra esnafla bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, akşam da Des Otel’de Balkan Çalıştayı’na katılacak. Yine Kılıçdaroğlu’nun gün içerisinde Çanakkale şehitliği deki 18 Mart törenlerine katılacağı öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun Gelibolu’da muhtarlarla da bir araya geleceği kaydedildi.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere 18 Mart Perşembe günü Tekirdağ’a geliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 18 Mart tarihinde vatandaşla buluşacak. Büyükşehir belediyesini ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu Perşembe pazarı içindeki CHP il ve İlçe binasını açacak. Daha sonra esnafla bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, akşam da Des Otel’de Balkan Çalıştayı’na katılacak. Yine Kılıçdaroğlu’nun gün içerisinde Çanakkale şehitliği deki 18 Mart törenlerine katılacağı öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun Gelibolu’da muhtarlarla da bir araya geleceği kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.