KAHVECİLER ODASI BAŞKANI FAHRETTİN BAYAR'DAN YÜKSEL’E TEŞEKKÜR

GÜNDEM 11.05.2021 - 15:28, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

KAHVECİLER ODASI BAŞKANI FAHRETTİN BAYAR'DAN YÜKSEL’E TEŞEKKÜR

Kahveciler Odası Başkanı Fahrettin Bayar tarafından yapılan açıklamada; Süleymanpaşa Belediye Başkanımız sayın CÜNEYT YÜKSEL”e Pandemi sürecinde faaliyetlerine 14 ay kapalı olup ara vermek zorunda kalan, Süleymanpaşa ilçemizdeki Kahvehane,Kıraathane ve internet kafe işletmecilerimize,nakdi yardım yapıyor. Tekirdağ Kahveciler, Kıraathaneciler, Büfeciler Esnaf Odası üyelerine vermiş olduğu nakdi yardım desteği için Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Yüksel’e bu zor süreçte her zaman esnafımızın yanında olduğu için Odamız üyeleri yönetim kurulum,denetleme kurulum ve genel sekreterim ve şahsım adına Tekirdağ Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf Odası olarak çok teşekkür ederim.dedi.

Kahveciler Odası Başkanı Fahrettin Bayar tarafından yapılan açıklamada; Süleymanpaşa Belediye Başkanımız sayın CÜNEYT YÜKSEL”e Pandemi sürecinde faaliyetlerine 14 ay kapalı olup ara vermek zorunda kalan, Süleymanpaşa ilçemizdeki Kahvehane,Kıraathane ve internet kafe işletmecilerimize,nakdi yardım yapıyor.


Tekirdağ Kahveciler, Kıraathaneciler, Büfeciler Esnaf Odası üyelerine vermiş olduğu nakdi yardım desteği için Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Yüksel’e bu zor süreçte her zaman esnafımızın yanında olduğu için Odamız üyeleri yönetim kurulum,denetleme kurulum ve genel sekreterim ve şahsım adına Tekirdağ Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf Odası olarak çok teşekkür ederim.dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.